Φωτογραφία: ikea
Φωτογραφία: ikea
29|07|2022 09:40
SHARE
IKEA

Το ΙΚΕΑ φωτιστικό που κοστίζει κάτω από 5 ευρώ -Τέλειο για φοιτητικό σπίτι


Αυτό το μίνιμαλ φωτιστικό αποτελεί μια εξαιρετικά οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου σας.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό «BARLAST» του ΙΚΕΑ αποτελεί μια διακριτική προσθήκη σε κάθε χώρο του σπιτιού. Μπορεί να τοποθετηθεί στο κομοδίνο σας προσφέροντας μια νότα ηρεμίας, αλλά και σε οποιοδήποτε έπιπλο του σαλονιού προσδίδοντας στυλ στο χώρο σας.

Το μίνιμαλ design του το καθιστά μια προσιτή, διόλου περιοριστική επιλογή καθώς μπορεί να ταιριάξει με πολλές αποχρώσεις, ενώ διαχέει ένα θερμό λευκό φως που αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα του εκάστοτε χώρου.

Αν δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο και κόπο στην εγκατάσταση του νέου σας φωτιστικού αυτό το λαμπατέρ με το λιτό σχέδιο είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για εσάς καθώς συναρμολογείται εύκολα και γρήγορα.

Eξαιρετικά οικονομικό τόσο στην αγορά όσο και στην κατανάλωση ρεύματος, το «BARLAST» είναι η ιδανική επιλογή για ένα φοιτητικό σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, εξού και η χαμηλή τιμή του.

Ο λαμπτήρας που του αντιστοιχεί είναι ενεργειακά αποδοτικός και ανθεκτικός και διαχέει ένα θερμό λευκό φως που αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα του χώρου, ενώ τα δύο τεμάχια κοστίζουν μόλις 2,99 ευρώ.

SHARE