Φωτογραφία: H&M HOME
Φωτογραφία: H&M HOME
24|02|2023 08:02
SHARE
H&M HOME

To funky φωτιστικό από τα H&M που θα αναβαθμίσει το υπνοδωμάτιό σου, με τον πιο pop τρόπο


Το funky φωτιστικό από τα H&M Home θα σε ανανεώσει και θα δώσει στο υπνοδωμάτιό σου pop διάθεση.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό του H&M Home που μας κίνησε την περιέργεια έχει πολύ ωραίο στιλ. Είναι μεταλλικό, με άκρως παιχνιδιάρικη εμφάνιση ενώ μπορείς να το βρεις σε τρία χρώματα.

Στα H&M Home μπορεί κανείς να ανακαλύψει διακοσμητικά και έπιπλα που θα αναβαθμίσουν τους χώρους του σπιτιού με τον πιο εύκολο και έξυπνο τρόπο.

Όποιο κι αν είναι το γούστο σου, όποια κι αν είναι η χρωματική παλέτα στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου υπάρχουν αμέτρητα items που θα σε εμπνεύσουν και θα δώσουν στο σπίτι σου νέο αέρα.

To funky φωτιστικό που θα αναβαθμίσει με τον πιο pop τρόπο το υπνοδωμάτιό σου

Από τα minimal διακοσμητικά, τους μαρμάρινους δίσκους και τα αρωματικά κεριά μέχρι τα κάδρα, τα έπιπλα και τα funky φωτιστικά ο καθένας μπορεί να εμπνευστεί και να δημιουργήσει cozy γωνιές στο σπίτι του.

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό που θα ανανεώσει το δωμάτιό σου πλήρως με μια πιο μοντέρνα και pop διάθεση. Πρόκειται για ένα φωτιστικό που κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, γκρι, κρεμ και ροζ.

Είναι τέλειο για το υπνοδωμάτιο αφού είναι μικρό και δημιουργεί σκιές με το σχέδιό του. Το μεταλλικό του πλέγμα διαχέει το φως και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα που θα σε χαλαρώσει στο πι και φι.

Δείτε εδώ

Φωτογραφία: H&M Home
SHARE