διακόσμηση τραπεζαρίας ΙΚΕΑ
Must-have για το σπίτι/ Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
26|10|2020 10:45
SHARE
ΙΚΕΑ

Το στιλάτο φωτιστικό από τη νέα συλλογή της ΙΚΕΑ κοστίζει κάτω από 20€ αλλά δείχνει expensive -Σε υπέροχο χρώμα


Ένα φωτιστικό από τη νέα συλλογή της IKEA θα δώσει στιλ σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

Νέα εποχή, ευκαιρία για ανανέωση στο σπίτι, με αντικείμενα που θα εμπλουτίσουν τους χώρους του σπιτιού μας με κομψότητα, αισθητική και μια διακριτική πινελιά χρώματος. Συνήθως, μια-δυο κινήσεις αρκούν για να φρεσκάρει κανείς κάθε δωμάτιο, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία για ριζική ανακαίνιση.

Η αντικατάσταση του καναπέ που αγοράσαμε κάποια στιγμή στα 90s, η αφαίρεση μπιμπελό και διάφορων άλλων αντικειμένων, που δημιουργούν απλά «φασαρία» και δεν αφήνουν το σπίτι να αναπνεύσει, και η αλλαγή του χρώματος στους τοίχους μπορούν να κάνουν θαύματα και να αλλάξουν εντελώς την εικόνα ενός δωματίου.

Καμιά φορά, ωστόσο, ένα μόνο φωτιστικό αρκεί. Ειδικά αν αυτό είναι ιδιαίτερο, στιλάτο και δημιουργεί μια απολαυστική ατμόσφαιρα στον χώρο.

Το φωτιστικό από την ΙΚΕΑ που μας έκλεψε την καρδιά

Σε μια virtual περιήγηση στη νέα συλλογή ΙΚΕΑ, βρήκαμε ένα υπέροχο, stylish φωτιστικό, το οποίο κοστίζει μόλις 14,99 αλλά φαίνεται expensive και πολυτελές, σαν να ξεπήδησε από τη συλλογή πολυτελούς brand.

Πρόκειται για το φωτιστικό FYXNAS, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο φανταστικά χρώματα, πετρόλ και κόκκινο. Δύο αποχρώσεις που τραβούν τα βλέμματα και ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, ιδανικές για τους deco lovers που ψάχνουν πάντα το κάτι διαφορετικά, out-of-the-box.

Το φωτιστικό από τη νέα συλλογή των ΙΚΕΑ είναι ιδανικό για το υπνοδωμάτιό σας, αλλά και για το καθιστικό ή την τραπεζαρία σας, καθώς το μίνιμαλ και ιδιαίτερο σχέδιό του το αναδεικνύει σε πραγματικό πασπαρτού. Όπου και να το τοποθετήσετε το ντιζαϊνάτο αυτό κομμάτι θα δημιουργήσει μια χαλαρωτική, απολαυστική και σούπερ σικ ατμόσφαιρα.

SHARE