fbpx Γιατί τα FreeBuds 3i δεν έχουν καμία σχέση με τα ακουστικά που είχες δοκιμάσει μέχρι σήμερα | BOVARY
Γυναίκα με freebuds 3i
SHARE
HUAWEI

Γιατί τα FreeBuds 3i δεν έχουν καμία σχέση με τα ακουστικά που είχες δοκιμάσει μέχρι σήμερα


Αν θεωρήσουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα μότο, το δικό μου μάλλον θα είχε να κάνει με την ελευθερία και τον τρόπο που αυτή εκφράζεται σε κάθε τομέα της ζωής μου.

Την έχουν υμνήσει, την έχουν τραγουδήσει, την έχουν αποθεώσει και δικαίως, αφού την αίσθηση που μπορεί να σου προσφέρει η ελευθερία, δεν μπορεί να σου την προσφέρει τίποτα άλλο σε αυτή τη μάταιη ζωή. Με αυτό λοιπόν το μότο ξεκινούσα για πολλά χρόνια τη μέρα μου, καταλήγοντας ωστόσο μετά από λίγο να γίνομαι υποχείριο όλων των πραγμάτων που είχα στην κατοχή μου. Για να το πω πιο απλά, έφευγα από το σπίτι έχοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μετά από λίγο όλα τα μικροαντικείμενα που είχα στην τσάντα μου βρίσκονταν με έναν μαγικό τρόπο στα χέρια μου.

Κλειδιά, κινητό, μπερδεμένα ακουστικά, πορτοφόλι (και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς). Και καλά όλα τα υπόλοιπα -που με κάποιο τρόπο έβρισκαν ξανά το δρόμο τους προς την τσάντα- Τι γίνεται όμως με το κινητό και τα ακουστικά με το μονίμως μπερδεμένο καλωδιάκι;

Hands on στα FreeBuds 3i

Εδώ λοιπόν, οφείλω να παραδεχθώ ότι έκανα την καλύτερη αγορά των τελευταίων ετών και μια επένδυση στην ελευθερία μου. Μπορεί να ακούγεται κάπως βαρύγδουπο αλλά αυτή ακριβώς είναι η αίσθηση που έχω με τα FreeBuds 3i, τα ασύρματα ακουστικά της Huawei. Εντάξει, ως tech freak, δεν σου κρύβω ότι δοκίμασα διάφορα ασύρματα ακουστικά στο παρελθόν, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. Τα περισσότερα από αυτά είχαν τόσο δυνατό θόρυβο που σε κάθε κλήση γίνονταν όλο και πιο ενοχλητικά. Είχα λοιπόν αποφασίσει να πορευτώ με τα άβολα, πασέ ενσύρματα. Μέχρι που ενέδωσα στη γοητεία των FreeBuds 3i και πλέον δεν τα αποχωρίζομαι από τα αυτιά μου.

Τα υπέρκομψα αυτά ακουστικά, μια που κάνουν fit στο αυτί και μια που απλά ξεχνάς ότι είναι εκεί (θα σας μιλήσω άλλη φορά για την ημέρα που πήγα να μπω μαζί τους στη θάλασσα), αφού έρχονται με τρία διαφορετικά μαξιλαράκια για να «κουμπώνουν» τέλεια με κάθε μέγεθος αυτιού. Τόσο τέλεια μάλιστα που νιώθεις σαν να μην υπάρχουν. Το design τους είναι αντάξιο του ονόματος της Huawei, που εμένα προσωπικά δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Όμως δεν είναι αυτό το ατού τους. Ο άσος στο μανίκι είναι ότι αποκλείουν τον περιβάλλοντα θόρυβο (επιτέλους) αποδίδοντας εξαιρετικό ήχο…που σημαίνει ότι ακούς και σε ακούνε χωρίς να παρεμβάλλεται η εξάτμιση της μηχανής, φωνές και κόρνες, ενώ έχουν εμβέλεια 10 μέτρα χωρίς καθόλου διακοπές.Άσε που ξεχνάς να τα φορτίσεις, αφού η μπαταρία διαρκεί για πολλές (πάρα πολλές) ώρες. Το πιο ωραίο είναι ότι για να απαντήσεις σε τυχόν κλήση, απλά χτυπάς δύο φορές το ακουστικό. Όπως και για να κλείσεις το τηλέφωνο. Και αν κάποια στιγμή δεν μπορείς να το βρεις -μέσα στον χαμό της τσάντας- δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εσύ απαντάς κανονικά με τα ακουστικά σου.

Καταλαβαίνεις ότι αυτά τα απίθανα ασύρματα ακουστικά της Huawei έχουν γίνει η φυσική προέκταση του αυτιού σου, όταν βγεις για τρέξιμο (τι εννοείς δεν τρέχεις;) ή όταν απλά βολτάρεις στην πόλη και βάζεις την αγαπημένη σου playlist να παίζει. Κι όταν θελήσεις να τα βγάλεις, κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί σε μένα, τα τοποθετείς μέσα στην απίστευτα ντιζαϊνάτη θήκη τους προστατεύοντάς τα.
Αν λοιπόν έπρεπε να χωρίσω τη ζωή μου σε προ ελευθερίας και μετά ελευθερίας καθημερινότητα, είναι βέβαιο ότι το ορόσημό μου θα ήταν τα FreeBuds 3i. Χέρια ελεύθερα, τέλειος ήχος, κανένας περιορισμός.

SHARE