Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
Φωτογραφία: Unsplash/ Windows
FRENCH GIRLS

Πώς διακοσμούν οι Γαλλίδες το υπνοδωμάτιό τους


Οι Γαλλίδες μοιάζουν να έχουν την αισθητική έμφυτη.

Όσο η πανδημία καλά κρατεί, ένα πράγμα είναι πλέον βέβαιο. Χρειάζεστε μια γωνιά στο σπίτι που γίνει το ησυχαστήριό σας, όπου θα χαλαρώνετε, θα ξεκουράζεστε, θα αποφορτίζεστε από το στρες της ημέρας και θα απομακρύνεστε από οτιδήποτε σας αγχώνει. Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να αποτελεί για εσάς το καταφύγιό σας, εκεί όπου δουλειά, υποχρεώσεις και ο θόρυβος της πόλης δε θα έχουν θέση, αλλά θα κυριαρχεί η ηρεμία και η γαλήνη.

Οι ώρες που περάσαμε και περνάμε (ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμα) στο σπίτι έχουν κάνει την ανανέωση των προσωπικών χώρων σχεδόν αναγκαία, προκειμένου να θωρακιστούμε με λίγη παραπάνω υπομονή και αισιοδοξία. Και το υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα πρώτα δωμάτια του σπιτιού που αξίζει να φρεσκάρουμε.

Για να αναζητήσουμε λοιπόν έμπνευση για το style refresh της κρεβατοκάμαράς, συμβουλευτήκαμε τις προτάσεις του Zoe Report και τις δημοσιεύσεις των πιο στιλάτων Γαλλίδων. Τα French girls ανέκαθεν αποτελούν αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όσους λατρεύουν την αισθητική, τη μόδα, το design και τη διαχρονική κομψότητα. Φαίνεται να έχουν την απίστευτη ικανότητα να προσαρμόζουν τη φινέτσα του παρελθόντος με τα hottest trends του σήμερα.

Με μια βόλτα στο Instagram θα βρείτε όσα εμπιστεύονται οι πιο στιλάτες Γαλλίδες για να διακοσμήσουν την κρεβατοκάμαρά τους και να δημιουργήσουν ένα chic, προσωπικό χώρο, με προσωπικότητα.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Μια στιλάτη ταπετσαρία

Ένα fluffy πάπλωμα

Βιβλία ως διακοσμητικά αντικείμενα

Ένα στιλάτο χαλί





SHARE