γούρια lucky charms
Φωτογραφία: Katerina Psoma campaign
LUCKY CHARMS

Τα πιο elegant γούρια του 2022 για να υποδεχτούμε την νέα χρονιά με στιλ και τύχη


Η αρχή ενός νέου έτους για πολλούς δεν είναι απλή υπόθεση, αφού συνοδεύεται από την υπόσχεση αλλαγών.

Και εάν εσείς δεν μπαίνετε σε αυτή την λογική, σίγουρα θα νιώθετε την αύρα της νέας ενέργειας και έναν αέρα ανανέωσης. Για να μπούμε, λοιπόν, σε αυτήν την νέα χρονιά με δύναμη και καλοτυχία, είναι η στιγμή να αποκτήσουμε και τα νέα μας γούρια για το 2022.

Ο λαός μας έχει μια στενή σύνδεση με τα γούρια και τα φυλαχτά. Σύμβολα καλής τύχης και υγείας,ένα γούρι μπορεί να γίνει το πιο ωραίο και διαχρονικό δώρο για τους αγαπημένους μας. Μπορείτε να χαρίσετε ένα διακοσμητικό γούρι για το σπίτι, που μπορεί να κρεμαστεί σε κάποια πόρτα ή παράθυρο ή απλώς να συμπληρώσει το υπόλοιπο decoration του σπιτιού.

Εάν από την άλλη θέλετε να κάνετε ένα δώρο πιο προσωπικό, τότε ένα γούρι σε κόσμημα είναι ότι πιο chic για άνδρες και γυναίκες, αφού όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων έχουν κυκλοφορήσει τα επετειακά τους charms για το 2022.

Κολιέ, μενταγιόν, βραχιόλια δεμένα με σχοινί ή πολύχρωμες κορδέλες είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που μπορείτε να βρείτε ήδη στην αγορά, για να προμηθευτείτε τα δωράκια σας, ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Να σημειώσουμε, βέβαια, πως οι Έλληνες δημιουργοί διαθέτουν μια μακρόχρονη παράδοση στην κατασκευή γουριών και ανάμεσα στις συλλογές τους θα βρείτε σίγουρα το αγαπημένο σας item, για εσάς και την οικογένειά σας.

Lucky Charms 2022:

ZOLOTAS/Δείτε εδώ:

KATERINA PSOMA/Δείτε εδώ:

LALAOUNIS/Δείτε εδώ:

SERGAKIS/Δείτε εδώ:

ERGON MYKONOS/Δείτε εδώ:

ZEUS AND DIONE/Δείτε εδώ:

POLINA ELLIS/Δείτε εδώ:

DANAI GIANNELLI/Δείτε εδώ:

SHARE