Παπουτσοθήκη από την IKEA
Είναι σε λευκό χρώμα/Φωτογραφία: ikeagreece/instagram
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΕΑ

Το έπιπλο για την είσοδο του σπιτιού που θα βάλει σε τάξη τα παπούτσια σου


Η σωστή αποθήκευση των πραγμάτων στα κατάλληλα έπιπλα, εξοικονομεί χώρο και σε βοηθάει να τα βρίσκεις κάθε φορά που τα χρειάζεσαι. 

Αν ζεις σε ένα διαμέρισμα λίγων τετραγωνικών, ίσως, να σκέφτεσαι ότι ο λόγος που το σπίτι δεν μένει τακτοποιημένο για πολλή ώρα, είναι η περιορισμένη χωρητικότητα των δωματίων του. Ο πραγματικός λόγος είναι η έλλειψη λειτουργικών επίπλων με μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης.

Είμαστε γυναίκες και μάς αρέσουν τα παπούτσια και σίγουρα δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χώρος για αυτά. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει πρόβλημα αποθήκευσης με τα παπούτσια της. Θέλουμε όχι μόνο να μην είναι διάσπαρτα στον χώρο (ιδίως στην είσοδο του σπιτιού), αλλά να μπορούμε να τα βλέπουμε για να ξέρουμε ποιο θα διαλέξουμε κάθε φορά. Εντάξει, δεν είμαστε η Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City» που έφτιαξε την τέλεια ντουλάπα για τα Manolo Blahnik της (αν και θα το θέλαμε πολύ).

Αν στο σπίτι σου λοιπόν εμφανίζεται συχνά ένας σωρός από παπούτσια -τα οποία μπερδεύονται μεταξύ τους και κάνουν τον χώρο να ασφυκτιά-, μάλλον, δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο έπιπλο στο οποίο θα μπορείς εύκολα να τα αποθηκεύεις, ομαδοποιώντας τα.

Η παπουτσοθήκη από την ΙΚΕΑ έχει δύο βασικά πλεονέκτημα που θα τα λατρέψεις. Πρώτον, δεν μοιάζει με παπουτσοθήκη, αλλά περισσότερο με ένα πολύ κομψό έπιπλο που μπορείς να το βάλεις στο υπνοδωμάτιό σου, αλλά και στον διάδρομο του σπιτιού. Δεύτερον, είναι στενή και μπορείς να την τοποθετήσεις πίσω από την πόρτα.

Δες εδώ τη φωτογραφία από ένα πολύ όμορφο σπίτι που έχει στην είσοδο του σπιτιού την παπουτσοθήκη Hemnes από την ΙΚΕΑ:

Αν αυτή την εποχή αναζητάς ένα κομψό έπιπλο που μπορεί να βάλει σε τάξη τα παπούτσια σου, τότε αυτό το έπιπλο από την ΙΚΕΑ θα σου λύσει τα χέρια. Μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε γωνιά του σπιτιού, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο. 

SHARE