Χαμόγελο του Παιδιού
Φωτογραφία: Χαμόγελο του Παιδιού
23|04|2021 17:11
SHARE
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο


Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Πάσχα, κάνει ό,τι είναι δυνατό, για να εξασφαλίσει σε κάθε παιδί και την οικογένειά του όμορφες γιορτές.

Για να τα καταφέρει, καλεί όλους εμάς να συμμετέχουμε στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, ώστε κάθε παιδί, κυριολεκτικά αλλά και συμβολικά, να αποκτήσει τη λαμπάδα του και την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.

Η κάθε προσφορά είναι πολύτιμη για να συνεχίσει η ομάδα του «Χαμόγελου» να είναι αποτελεσματικά και καθημερινά δίπλα σε χιλιάδες παιδιά…

Στα παιδιά που μεγαλώνουν στα 11 σπίτια μας πανελλαδικά, στα νεογνά και παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας, που χρειάζονται ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη, στα παιδιά που ζουν στο όριο της Φτώχειας και στις οικογένειές τους, στα παιδιά που υφίστανται βία και κινδυνεύουν και πρέπει άμεσα να μεταφερθούν σε ασφαλές περιβάλλον, στα παιδιά και τους εφήβους που εξαφανίζονται…

25 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή…

25 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού»… χωρίς εσένα δεν γίνεται. Πώς μπορείς να βοηθήσεις.

Στείλτε με SMS τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ στο 19810

Καλέστε από κινητό ή σταθερό στο 19810

Αγοράστε την πασχαλινή σας λαμπάδα και πολλά άλλα δώρα στο e-shop.

Επισκεφθείτε τη σελίδα Crowdfunding του Οργανισμού μας, ανακαλύψτε και συμμετέχετε στην κάλυψη κάποιας από τις ανάγκες των παιδιών.

Στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης. Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ.

SHARE