Σαλόνι με έπιπλα
Σαλόνι /Φωτογραφία: Shutterstock
ΜΑΥΡΗ ΤΕΡΑΚΟΤΑ

Το home deco trend στις γλάστρες που βλέπουμε στα πιο stylish σπίτια


Η διακόσμηση αποτελεί το Α και το Ω ενός σπιτιού. Είναι αυτή που δίνει χαρακτήρα, στιλ και ζεστασιά σε έναν χώρο.

Θέλουμε στο σπίτι μας να νιώθουμε άνετα και οικεία, δίνοντας το προσωπικό μας στοιχείο που μας ξεκουράζει.

Τα φυτά και τα λουλούδια κάνουν έναν χώρο πιο όμορφο αλλά και να μυρίζει υπέροχα. Για να διακοσμήσουμε, όμως, με αυτά το σπίτι χρειαζόμαστε γλάστρες και βάζα.

Είναι από τα αγαπημένα μας deco items, με τα οποία διακοσμούμε τα τραπέζια, το γραφείο, τη βιβλιοθήκη ή το κομοδίνο μας, δίνοντας μια έξτρα στιλιστική πινελιά.

Η τερακότα είναι ένα από τα κλασικά υλικά με τα οποία φτιάχνονται πολλές γλάστρες και τώρα φαίνεται πώς κάνει δυναμικό comeback στα deco items.

Είναι ένα υλικό φυσικό, σε neutral απόχρωση που αποτελεί μια safe επιλογή όσον αφορά στις γλάστρες μας.

Τώρα, όμως, φαίνεται πώς η μαύρη τερακότα κάνει θραύση και αποτελεί το hot home trend της σεζόν.

Το μαύρο χρώμα στις γλάστρες κάνει αντίθεση με τα φωτεινά, πολύχρωμα φυτά και δίνει μια πιο sleek & posh πινελιά στο σύνολο.

Το διαχρονικό, κλασικό μαύρο δίνει stylish vibes στις γλάστρες και σε συνδυασμό με την τερακότα κάνει το φυτό να μοιάζει με ένα cool & chic διακοσμητικό αξεσουάρ που χαρίζει στιλ και design στον χώρο.

Ήδη, οι deco lovers προσθέτουν παντού στον χώρο τους γλάστρες και βάζα από μαύρη τερακότα και τα βλέπουμε στα πιο stylish σπίτια στο Instagram.

Μπορείς να βρεις παρόμοια deco items με διαφορετικές υφές, σχέδια και σχήματα, τα οποία θα προσθέσεις τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, απογειώνοντας τη διακόσμησή τους.

Βρήκαμε μερικές προτάσεις για τον χώρο σου:

ΜΑΥΡΟ ΑΓΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΕΡΑΚΟΤΑ

αγγείο
Zara Home
βάζο
Etsy
SHARE