Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από την ΙΚΕΑ
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από την ΙΚΕΑ/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
CHRISTMAS 2021

To χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ που θα αγαπήσει κάθε οπαδός της μίνιμαλ διακόσμησης


Από την στιγμή που μπήκε ο Νοέμβριος, η πρώτη μας σκέψη ήταν ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.

Αυτή η όμορφη εποχή του χρόνου όπου το σπίτι μας γίνεται πιο όμορφο και γιορτινό με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Βασικός πρωταγωνιστής του στολισμού είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δεν λείπει από κανένα σπίτι. Φέτος, η νέα πρόταση της Ikea για τις γιορτές θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της μίνιμαλ διακόσμησης.

Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που γλιτώνει πολλά τετραγωνικά από το σπίτι και μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι, αλλά και στο υπνοδωμάτιο.

Είναι ιδανικό για μικρότερα σπίτια που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να μπει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι. 

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ιkea είναι φοβερά πρακτικό για μικρότερους χώρους. Το κόστος του είναι μόνο 12.99 ευρώ και σίγουρα θα σας δελεάσει.  

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

To χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ που θα αγαπήσει κάθε οπαδός της μίνιμαλ διακόσμησης
IKEA

To χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ θα το βρείτε εδώ.

Οπως βλέπετε, μπορείτε να κρεμάσετε τις γιορτινές μπάλες από τους ατσαλένιους στρογγυλούς γάντζους με σπειροειδές σχήμα και το αποτέλεσμα θα είναι απίθανο!

To χριστουγεννιάτικο δέντρο της ΙΚΕΑ που θα αγαπήσει κάθε οπαδός της μίνιμαλ διακόσμησης
ΙΚΕΑ


Όταν αναζητά κανείς ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σίγουρα τα τετραγωνικά του σαλονιού παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς -ναι μεν θέλει ένα όμορφα στολισμένο έλατο- αλλά πρέπει να σκεφτεί και πιο πρακτικά πράγματα, όπως το να κινείται άνετα στον χώρο.

Η νέα πρόταση της ΙΚΕΑ σίγουρα είναι η ιδανική λύση για τον φετινό χριστουγεννιάτικο στολισμό και θα αγαπηθεί από κάθε οπαδό της μίνιμαλ διακόσμησης.

SHARE