fbpx Βρες ό,τι μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο απολαυστική σε μια φανταστική πλατφόρμα | BOVARY
Huawei AppGallery
Huawei AppGallery
26|02|2021 15:20
SHARE
HUAWEI APPGALLERY

Βρες ό,τι μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο απολαυστική σε μια φανταστική πλατφόρμα


Μια πλατφόρμα συγκεντρώνει ό,τι χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις την απαιτητική καθημερινότητα του 2021 και αν δεν το πιστεύεις, συνέχισε το διάβασμα.

Πρωινό ξύπνημα. Ένα γρήγορο ντους, δύο φέτες φρυγανισμένο (αν προλαβαίνεις) ψωμί με λίγη μαρμελάδα και φεύγεις από το σπίτι για να πας τα παιδιά στο σχολείο. Ύστερα; Γραφείο, πολύωρα meetings, ραντεβού με πελάτες στην άλλη άκρη της πόλης (σε περιοχές που μπορεί να πηγαίνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου) και μισή ώρα break για να παραγγείλεις ένα healthy snack -η πολυτέλεια που επιτρέπεις συχνά στον εαυτό σου (και πολύ καλά κάνεις).

Όταν έρχεται η ώρα να γυρίσεις σπίτι σχεδόν ξεχνάς να κλείσεις τον υπολογιστή, από τη λαχτάρα σου να βάλεις τα αθλητικά σου και να τρέξεις κάμποσα χιλιόμετρα, ώστε να αποβάλεις από πάνω σου το στρες, την κούραση και την πίεση των προηγούμενων 8 ωρών. Και αν δεν είσαι φαν του τρεξίματος ή πρέπει να γυρίσεις σπίτι για να φροντίσεις τα παιδιά, ανυπομονείς για λίγο me-time ώστε να συνεχίσεις το online πρόγραμμα γυμναστικής που, δεν το πίστευες, αλλά έχει όντως αποτέλεσμα.

Πώς σε βρίσκει το βράδυ; Πριν το φαγητό, εκμεταλλεύεσαι τον χρόνο που μπορεί να περνούν τα παιδιά με τον μπαμπά τους, για να ανοίξεις (επιτέλους) τα mails με τους λογαριασμούς που έχουν συσσωρευτεί και εσύ επέλεγες πεισματικά να αγνοήσεις όλη την εβδομάδα. Κάνεις υπολογισμούς, τσεκάρεις υπόλοιπα και κάρτες και αν δεις ότι σε «παίρνει», σχεδόν... συνωμοτικά τσεκάρεις και τις νέες συλλογές των αγαπημένων σου brands, εμπλουτίζοντας το καλάθι με ό,τι (εσύ πιστεύεις) ότι χρειάζεται την επόμενη σεζόν. Διαφορετικά, το «λιώσιμο» στο αγαπημένο σου game, μοιάζει με όνειρο!

Αν βλέπεις τον εαυτό σου στην παραπάνω περιγραφή, τότε βρίσκεσαι στο σωστό κείμενο. Και αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τις ώρες μπροστά στην οθόνη, που έχουν αυξηθεί κατά πολύ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, τότε σίγουρα θα ταυτιστείς ακόμα παραπάνω με όσα θα διαβάσεις παρακάτω.

Σε μια εποχή που η καθημερινότητα κινείται σχεδόν σε άπιαστους ρυθμούς και οι απαιτήσεις φαίνεται να μη χαλαρώνουν ποτέ (μόλις ξεμπερδεύουμε με τη μία, μαγικά εμφανίζεται η επόμενη) ένας βοηθός μοιάζει θεόσταλτος. Και έρχεται από την Huawei.

Τι είναι το Huawei AppGallery

Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών.

Προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία. Μια εναλλακτική επιλογή απολύτως βιώσιμη και διαρκώς αναπτυσσόμενη σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.

Πλοήγηση, Gaming, E-banking, Shopping και Υγεία/Ευεξία πλέον καλύπτονται πλήρως με την Huawei AppGallery, ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών παγκοσμίως.

Πλέον, το AppGallery προσφέρει μία ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, όπως πλοήγηση, μετακίνηση, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα κ.α.

Ενδεικτικά, εδώ θα βρείτε τη Νο1 παγκοσμίως εφαρμογή για συγκοινωνίες Moovit, η οποία προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις του κόσμου, το HERE WeGo, καθώς και την κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Ας μην ξεχνάμε, το Taxiplon Passenger (για ασφαλή μετακίνηση με ταξί), το ParkAround (για εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές) και το e-fresh (για παραγγελίες ειδών σουπερμάρκετ).

Παράλληλα, πολλές είναι και οι εφαρμογές που σχετίζονται με την υγεία και τη φυσική άσκηση. Αξίζει να αναφέρομε το Huawei Health (για πλήρη παρακολούθηση υγείας), το Sleep Cycle (για την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου), το Home Workouts (με προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό) και το Period Tracker (για την παρακολούθηση της έμμηνου ρύσης και της ωορρηξίας).

Παράλληλος και μακροπρόθεσμος στόχος της Huawei, μέσα από το οικοσύστημα Huawei Mobile Services (HMS), είναι να εδραιωθεί η συνεργασία της με όλους τους τομείς της αγοράς, προκειμένου να επιταχυνθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός οργανισμών και επιχειρήσεων και να διευκολυνθεί περαιτέρω η καθημερινότητα του χρήστη. Εφαρμογές όπως το HUAWEI Wallet (με POS μέσω κινητού τηλεφώνου), το HUAWEI City Service (με υπηρεσίες για τον πολίτη με χρήση Huawei ID) ή το Link Now (μια πλατφόρμα για online εκπαίδευση, συνεργατικότητα και distant learning) είναι μερικά μόνο παραδείγματα των λύσεων που η Huawei επιθυμεί να προσφέρει στους καταναλωτές.

Το οικοσύστημα HMS της Huawei είναι αυτή τη στιγμή το τρίτο μεγαλύτερο οικοσύστημα εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα παγκοσμίως, με πάνω από 1,8 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο και 96.000 εφαρμογές ενσωματωμένες στο HMS Core.

Το Huawei AppGallery στην Ελλάδα

Σε τοπικό επίπεδο τώρα, η Huawei συνεργάζεται στενά με τους παρόχους των κορυφαίων εφαρμογών στην Ελλάδα, προκειμένου να εξοπλίσει το AppGallery με τις απαραίτητες υπηρεσίες για τον σύγχρονο καταναλωτή.

Καθημερινές και βασικές ανάγκες του, όπως οι μετακινήσεις, οι συναλλαγές, η διασκέδαση, η διατροφή καλύπτονται πλήρως.

Φυσικά, θα εδώ βρείτε το efood (η δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού στην Ελλάδα), το Taxiplon Passenger (για ασφαλή μετακίνηση με ταξί), τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα -σύντομα και η Τράπεζα Πειραιώς- καθώς άλλες εφαρμογές που είναι απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή, όπως Domino’s Pizza, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr.

Μάλιστα, η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας. Η ένταξη των υπολοίπων τραπεζών αναμένεται σύντομα.

Πίσω από την φιλοσοφία του AppGallery κρύβεται η θέληση της Huawei να περνά όλα τα δυνατά οφέλη στον καταναλωτή. Ειδικά σε τοπικό επίπεδο η Huawei στην Ελλάδα φροντίζει να δημιουργεί συνεργασίες από τις οποίες πηγάζουν ιδιαίτερα ελκυστικά προνόμια για τον χρήστη συσκευών Huawei που θα κατεβάσει τις εκάστοτε εφαρμογές.

Τι είναι το Petal Search

Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται και μέχρι να γίνει πλήρης επιλογών, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκατομμύρια εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό αναζήτησης Petal Search, ο οποίος διατίθεται μέσω του AppGallery, και είναι απόλυτα ασφαλής για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό.

Tο Petal Search είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης που βοηθά τους χρήστες των Huawei smartphones να βρίσκουν ό,τι χρειάζονται: εφαρμογές, ειδήσεις, φωτογραφίες κ.α. -απευθείας από την μπάρα αναζήτησης που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη του κινητού τους.

Αν μέχρι σήμερα είχες στο μυαλό σου τις κλασικές επιλογές, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι νέο, απόλυτα ασφαλές, που στόχο έχει να προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι, ώστε να σου λυθούν τα χέρια και να απολαύσεις την ημέρα σου όσο περισσότερο μπορείς. Το AppGallery πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια κάθε φορά που αναζητάς την ιδανική εφαρμογή, για οποιαδήποτε πτυχή της καθημερινότητάς σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα social media του brand:FacebookInstagram και YouTube.

SHARE