HUAWEI FreeBuds Lipstick
HUAWEI FreeBuds Lipstick
31|01|2022 07:00
SHARE
HUAWEI

Huawei FreeBuds Lipstick: Η γοητεία του ήχου συνδυάζεται με την ντελικάτη φινέτσα της ομορφιάς


Όταν η τεχνολογία συνδυάζεται την ντελικάτη φινέτσα του κόσμου της ομορφιάς, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

Γι’ αυτό, όταν πήραμε στα χέρια μας το νέο Huawei FreeBudsLipstick, από την πρώτη κιόλας στιγμή που το επεξεργαστήκαμε ο ενθουσιασμός μας ήταν εμφανής! «Ακούγοντας» την τάση που θέλει τα ασύρματα ακουστικά να είναι κομψά, αλλά παράλληλα και χρηστικά, η Huawei μόλις λάνσαρε την ιδανική επιλογή για κάθε fashion lover που ψάχνει ένα gadget που συνδυάζει τη φινέτσα με τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, η μοναδική εμφάνιση της θήκης σε σχήμα κραγιόν με την εκπληκτική κατασκευή τους από ανοξείδωτο ατσάλι κάνουν τα Huawei FreeBuds Lipstick εκλεπτυσμένα και ξεχωριστά -μοιάζουν περισσότερα σαν ένα μοδάτο αξεσουάρ που αναβαθμίζει το look. Τα ίδια τα ακουστικά διαθέτουν υψηλό σχεδιασμού σε «ανεξίτηλο» κόκκινο χρώμα που ταιριάζει σε όσους θέλουν να βάλουν στιλ κι χρώμα στις εμφανίσεις τους. Ακόμα κι ένα total black look θα δείχνει πιο updated με μια κόκκινη πινελιά.

Βέβαια, δεν παύει να μιλάμε για το νέο λανσάρισμα ενός σπουδαίου brand, οπότε πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνισή τους, τα νέα ακουστικά της Huawei έχουν να προσφέρουν επιπλέον επιδόσεις υψηλής τεχνολογίας.

Τα ακουστικά χαρακτηρίζονται από το κλασικό αεροδυναμικό σχήμα, ώστε να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης. Γι’ αυτόν τον λόγο, χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο υποστηρίζει ένα εύρος συχνότητας έως 40 kHz και ενισχύει τις μέσες και υψηλές συχνότητες, ενδυναμώνοντας το μπάσο.

Τα FreeBuds Lipstick διαθέτουν το open fit σχεδιασμό της Huawei. Το εργονομικό σύστημα προσομοίωσης έχει βασιστεί πάνω σε χιλιάδες δείγματα ανθρώπινου αυτιού και σε ένα εκτεταμένο τεστ προσομοίωσης πίεσης σε οκτώ διαφορετικά σημεία του αυτιού, βελτιώνει τον σχεδιασμό του ακουστικού, ώστε να προσφέρει μια απολύτως άνετη εφαρμογή.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία AEM EQ, τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για τον εκάστοτε χρήστη. Χρησιμοποιώντας, δε, την εφαρμογή Huawei AI Life, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ισοσταθμιστών, συμπεριλαμβανομένου του balanced (που είναι και ο default), του bass boost και του treble boost, ώστε να απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ερωτευτήκατε με την πρώτη ματιά τα νέα ακουστικά της Huawei, αλλά το κινητό σας είναι άλλης μάρκας; No worries, καθώς προσφέρουν απόλυτη συμβατότητα τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως υπογραφή, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth.

Υπάρχει, ακόμη, η δυνατότητα για σύζευξη Bluetooth κοντινής απόστασης, ώστε οι χρήστες να μπορούμε να συνδέσουμε ένα smartphone, ένα τάμπλετ ή ένα PC με το αναδυόμενο παράθυρο, επιτυγχάνοντας διπλή σύνδεση συσκευών. Στο πλαίσιο της ανεμπόδιστης συνδεσιμότητας, τα FreeBuds Lipstick μπορούν να ηχογραφούν υψηλής πιστότητας ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας έως 48 kHz. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Surroundings στην εφαρμογή HUAWEI AI Life κι ύστερα είναι έτοιμοι να ηχογραφήσουν τον περιβάλλοντα ήχο, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός travel vlog τους, ώστε να προλάβουν να αιχμαλωτίσουν μια συναρπαστική ηχητική στιγμή.

Επιπλέον, έχει ενισχυθεί περαιτέρω η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ώστε όταν το noise cancellation είναι απενεργοποιημένο, να υπάρχει η δυνατότητα για 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά. Η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στους χρήστες να μην αγχώνονται για το αν θα τους προδώσουν τα ακουστικά τους.

SHARE