HUAWEI WATCH GT 3 Pro
HUAWEI WATCH GT 3 Pro
14|06|2022 14:25
SHARE
HUAWEI

Βρήκα το ρολόι που με κάνει να θέλω να κοιμάμαι μαζί του


Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τους ανθρώπους δεν αντέχουν τίποτα στον καρπό τους, οπότε με τα ρολόγια δεν τα πήγαινα πολύ καλά.

Πάντα τα θαύμαζα στους άλλους, πάντα έλεγα «α, θέλω να πάρω κι εγώ ένα», αλλά όταν έτυχε και μου είχαν κάνει δώρο μια-δυο φορές στη ζωή μου -ένα στην ορκωμοσία μου κι ένα όταν έκλεισα τα 30- το φόρεσα για κάποιο διάστημα, αλλά δεν άντεξα πάνω από μήνα. Βέβαια, όπως έδειξε η ιστορία, δεν είχα βρει ακόμα το κατάλληλο.

Όταν έπιασα στα χέρια μου το Huawei Watch GT 3 pro μου ξέφυγε ένα «wow» -κάτι που δεν έχω πει ποτέ για ρολόι. Αλλά κάτι στον σχεδιασμό του, που συνδυάζει την κλασική αισθητική με τη μοντέρνα διάθεση, κάτι στην απίστευτη τεχνολογία του που μαγεύει ακόμα και όσους δεν δηλώνουν tech gurus, με έκαναν να θέλω να το επεξεργαστώ από κοντά και να κοιτάξω κάθε λεπτομέρεια. Η πρώτη μου εντύπωση βέβαια ήταν η αναμενόμενη, αφού η μόνη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό για να το περιγράψω ήταν «κομψοτέχνημα». Μπορεί σε επίπεδο τεχνολογίας να μη με λες ειδήμονα, αλλά σε επίπεδο αισθητικής ξεχωρίζω την κομψότητα από χιλιόμετρα.

Η αλήθεια είναι ότι η «συνάντησή» μου με το Huawei GT 3 Pro έγινε σε μια φάση της ζωής μου που προσπαθώ να ακολουθώ έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Προσπαθώ να περπατάω περισσότερο -αντί να παίρνω το αστικό για 2 στάσεις-, να τρώω και να κοιμάμαι καλύτερα και να βάζω περισσότερη άσκηση στη ζωή μου -τώρα δοκιμάζω το κολύμπι (καλά τα πάμε μέχρι στιγμής).

Και κάπως έτσι, αφού το δοκίμασα στον καρπό μου και ένιωσα ότι σαν να βρισκόταν από πάντα εκεί, αποφάσισα να δώσω στο Huawei GT 3 Pro μια ευκαιρία. Από τότε, βγαίνει από τον καρπό μου μόνο για να το φορτίσω -κάτι που δε γίνεται συχνά, αφού η μπαταρία του αντέχει για μέρες. Πλέον, κοιμάμαι μαζί του για να μετράω την ποιότητα του ύπνου μου και μιλάω κιόλας από εκεί όσο κάνω δουλειές στο σπίτι.

Το καντράν είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα υλικό τόσο σκληρό όσο το διαμάντι ενώ το πίσω μέρος είναι καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, που περνάει πάνω από 60 διαδικασίες επεξεργασίας, για να μετατραπεί από σκόνη ζιρκονίας, στο τελικό προϊόν. Τα επιλεγμένα υλικά μπορούν να «αισθανθούν» ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος.

Πέρα από το πόσο τεχνολογικά προηγμένο είναι το ρολόι, ο λόγος που έχει γίνει πια πιστός σύντροφος στην καθημερινότητά μου είναι, όπως ανέφερα, η προσπάθειά μου για ένα πιο υγιεινό lifestyle, κάτι στο οποίο με βοηθά να κάνω tracking.

Μία από τις κύριες λειτουργίες ενός smartwatch είναι η παρακολούθηση της υγείας και το Huawei Watch GT 3 Pro έρχεται με νέες δυνατότητες για πιο ακριβείς μετρήσεις από ποτέ. Η λειτουργία του ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) είναι μία από αυτές καθώς παρέχει μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες. Επιπλέον, το Huawei Watch GT 3 Pro διαθέτει την τεχνολογία Huawei TruSeenTM 5.0+ που υποστηρίζει την λειτουργία οξυμέτρου, επιτρέποντάς να μετράτε τα επίπεδα οξυγόνου σας, ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, χάρη στο Huawei TruSleep™ 2.0 Watch GT 3 Series μπορεί να εκτελέσει παρακολούθηση ύπνου και να καταγράψει σε πραγματικό χρόνο τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή αλλά και να αξιολογήσει την ποιότητα του ύπνου, χωρίς να διαταράσσει την ξεκούραση του χρήστη.

Εξαιρετικά χρήσιμο βρήκα και τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τακτικές υπενθυμίσεις σχετικά με προκλήσεις υγείας, την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, καθημερινή επίγνωση, υπενθύμιση ύπνου ή όγκο άσκησης.

Και ενώ προσπαθώ να κάνω το γυμναστήριο μια συνήθεια -προσπαθώντας να πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα-, όπως και το τρέξιμο, το Huawei Watch GT 3 Pro με βοηθά και σε αυτό, με αναβαθμισμένες δυνατότητες υλικού και λογισμικού και ακόμη πιο ολοκληρωμένες αθλητικές λειτουργίες.

Ανάμεσα στις περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, υπάρχει και η λειτουργία του έξυπνου σχεδιασμού τρεξίματος. Κάθε δρομέας μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωπικό σχέδιο, με βάση τη φυσική κατάσταση και το ιστορικό του, σε συνδυασμό με τους στόχους απόδοσής του. Η λειτουργία αξιολογεί δεδομένα όπως τον ρυθμό, τους καρδιακούς παλμούς, την απόσταση και πολλά άλλα, για να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές που εξελίσσονται με τον δρομέα, ενώ συγχρονίζει αυτά τα δεδομένα, με άλλες συμβατές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 60 εφαρμογών προπόνησης από όλο τον κόσμο, όπως το Runtastic και το Komoot. Όλα αυτά το καθιστούν τον τέλειο σύντροφο για την προπόνησή σας.

Διαθέτει ακόμη πλήθος λειτουργιών προπόνησης που κυμαίνονται από γκολφ και σκι αντοχής έως ελεύθερο τρέξιμο ενώ ο άφθονος αποθηκευτικός χώρος του καθώς και η υποστήριξη Bluetooth music playback, σας επιτρέπουν να ακούσετε την λίστα αναπαραγωγής μουσικής κατά τη προπόνηση σας, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

Αν λοιπόν πρέπει να καταλήξω κάπου είναι ότι η Huawei κατάφερε να κάνει έναν που μόλις αισθανόταν λίγη πίεση στον καρπό του να βγάζει οτιδήποτε τον ενοχλεί, να αισθάνεται το χέρι του γυμνό αν δεν νιώθει το Watch GT 3 Pro στον καρπό του.

Είναι εύκολο στη χρήση του, έχει τόσες πολλές λειτουργίες, τις οποίες δεν έχω ανακαλύψει ακόμα και πραγματικά ανυπομονώ και είναι επίσης τόσο όμορφο και κομψό που προσθέτει και μερικούς έξτρα πόντους στιλ στο look σου -και αυτό δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν!

SHARE