Σαλόνι με διακόσμηση ΙΚΕΑ
Η must αγορά για την άνοιξη/ Φωτογραφία: IKEA
IKEA

Έξυπνη αγορά: Το έπιπλο πολλαπλών χρήσεων της IKEA που κάνει θραύση -Με μοντέρνο design, μπαίνει σε κάθε δωμάτιο


Yπάρχουν έπιπλα με πολλά «πρόσωπα»: κάθε φορά που αλλάζουν δωμάτιο, αλλάζουν χαρακτήρα και χρήση. Αυτά τα έπιπλα έχουν ευφυΐα. Και ευελιξία. Τα επιλέγουν οι έμπειροι interior designers για να εξοπλίσουν τα μικρά διαμερίσματα και κάνουν την καθημερινότητα των πελατών τους πιο εύκολη.

Ενα μικρό τραπεζάκι με ρoδάκια για το σαλόνι, μπορεί ταυτόχρονα να είναι κι ένα υπέροχο κομοδίνο, ένα μικρό pantry για την κουζίνα, ένα bar cart, μια θήκη για τα εργαλεία και τα παιχνίδια, ένα μέσο αποθήκευσης για μπάνιο. Βρήκαμε ένα τέτοιο έπιπλο στην ΙΚΕΑ, κοστίζει 27 ευρώ και τα χρήματα που θα δώσεις γι’αυτό, «πιάνουν τόπο», εν αντιθέσει με το ίδιο το έπιπλο που δεν πιάνει πολύ (τόπο) μέσα στο χώρο.

Αυτό το «έξυπνο» έπιπλο της ΙΚΕΑ –αν την επιλέγετε συχνά για τις αγορές σας- πιθανότατα να σας θυμίζει το έπιπλο RASKOG (ένα από τα most loved design items της ΙΚΕΑ -δείτε το εδώ).

Το έπιπλο NISSAFORS είναι μια εξελιγμένη εκδοχή του RASKOG που ήδη υπάρχει σε πολλά μοντέρνα διαμερίσματα: όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι τόσο χρηστικό και ντιζαινάτο που μπορεί κάλλιστα να γίνει διαχρονικό.

Ακουμπήστε πάνω σε αυτό το πρωινό σας και το βιβλίο σας, ένα μικρό επιτραπέζιο φωτιστικό ή το αγαπημένο σας ποτό, φυτά και πετσέτες, πιάτα, ποτήρια, βαζάκια με μπαχαρικά, εργαλεία, περιοδικά ή τα παιχνίδια των παιδιών σας.

IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
SHARE