Βράδυ στο μπαλκόνι
Φωτογραφία: Unsplash/Roberto Nickson
ΙΚΕΑ

Aτμοσφαιρικά καλοκαιρινά βράδια -Η γιρλάντα φωτισμού από την ΙΚΕΑ που αλλάζει τον εξωτερικό (αλλά και εσωτερικό) χώρο του σπιτιού


Tα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη, οι μόνοι ήχοι που ακούγονται, έρχονται είτε από ηχεία, είτε από την καρδιά μας.

Θέλουμε το δροσερό αεράκι της νύχτας να φέρει μαζί του την χαλάρωση που αναζητάμε και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας στερούν. Το μπαλκόνι γίνεται το δεύτερο σπίτι μέσα στο σπίτι κι εκεί, όταν το φως της ημέρας χαμηλώνει, νιώθουμε ότι ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις σε εγρήγορση.

Πολλές φορές, τα λίγα τετραγωνικά μιας βεράντας, είναι ένας παράγοντας που «κόβει τα φτερά» της διακοσμητικής έμπνευσης. Η ατμόσφαιρά της είναι θέμα μικρών λεπτομερειών: κυρίως έχει να κάνει με την άνεση των επίπλων της και τον φωτισμό της. Οσο πιο ατμοσφαιρικός είναι, τόσο πιο χαλαρωτική γίνεται η βραδιά.

Πολύ συχνά, σε διαμερίσματα του εξωτερικού, βλέπουμε τα φωτιστικά να δημιουργούν εντυπωσιακό διακοσμητικό αποτέλεσμα, να πρωταγωνιστούν.

Μια γιρλάντα φωτισμού από την ΙΚΕΑ υπόσχεται να κάνει τα βράδια στη βεράντα ακόμα πιο ευχάριστα. Κρύβει μέσα της «την γιορτή», «το γλέντι», «την παρέα». Ο χώρος γίνεται ακόμα πιο φιλόξενος.


ΙΚΕΑ

Η γιρλάντα από την ΙΚΕΑ γίνεται ένα μέσο φωτισμού και για το υπόλοιπο σπίτι. Για την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, το καθιστικό.

Πολλές φορές, αναζητάμε λύσεις για τον φωτισμό του χώρου, σε φωτιστικά που δεν έχουν κάτι διαφορετικό να δώσουν στον χώρο.

Αυτό το design item, σίγουρα δεν είναι άλλη μια (boring) κλασική πρόταση για τον φωτισμό.

Δείτε πώς να εντάξετε την γιρλάντα φωτισμού στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του σπιτιού μέσα από φωτογραφίες.

Δείτε την γιρλάντα εδώ.

Η γιρλάντα στον εσωτερικό χώρου του σπιτιού

SHARE