σαλόνι
Φωτογραφία: Unsplash/alexander-fife
15|06|2021 08:00
SHARE
IKEA

Το καλάθι από την IKEA με τις χίλιες χρήσεις -Κομψό και οικονομικό, συνδυάζει στιλ και λειτουργικότητα


Η διακόσμηση είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε έναν χώρο.

Δίνει αισθητική, στιλ και ζεστασιά στο σπίτι. Είναι αυτό το συστατικό που κάνει τον χώρο μας πιο οικείο και προσωπικό.

Τα deco items που επιλέγουμε θέλουμε να συνδυάζουν δύο πράγματα: Design και λειτουργικότητα. Δηλαδή, να μην είναι μόνο όμορφα διακοσμητικά αλλά και πρακτικά και χρήσιμα.

Οι αποθηκευτικοί χώροι αποτελούν κατ’ εξοχήν αυτό ακριβώς. Τα καλάθια είναι ένα από τα home accessories που κάνουν μεγάλο buzz και αποτελούν hot trend των τελευταίων χρόνων.

Τα βλέπουμε στα πιο στιλάτα σπίτια αλλά και στο Instagram των πιο ενημερωμένων deco lovers.

Ένα καλάθι δεν προσφέρει μόνο αποθηκευτικό χώρο. Δίνει design, στιλ και υφή στον χώρο.

Βρήκαμε ένα απίθανο καλάθι στα IKEA που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το «καλάθι με τις χίλιες χρήσεις».

Πρόκειται για ένα χειροποίητο καλάθι από ρατάν, πλεγμένο στο χέρι με φίνες, ντελικάτες λεπτομέρειες. Έχει ένα περίτεχνο και όμορφο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε σπίτι και διακόσμηση.

Το κομψό καλάθι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά για τα πάντα. Μπορείς να το βάλεις στο σαλόνι σου, δίπλα από τον καναπέ και να αποθηκεύσεις εκεί μαξιλάρια, ριχτάρια, κουβέρτες κ.α.

Ακόμη, μπορείς να το βάλεις στο μπάνιο, δίπλα από τον νιπτήρα και να αποθηκεύσεις εκεί πετσέτες. Μπορείς να το βάλεις στο υπνοδωμάτιο, γεμίζοντάς το με βιβλία, περιοδικά και άλλα αντικείμενα αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμη και ως γλάστρα τοποθετώντας μέσα ένα όμορφο φυτό.

Στο Instagram, βρήκαμε και μια απίθανη ιδέα, όπου μπορείς να το μετατρέψεις σε τραπεζάκι σαλονιού, απλώς αναποδογυρίζοντάς το και τοποθετώντας πάνω μια στρογγυλή επιφάνεια.

Το υπέροχο καλάθι κοστίζει μόλις 24,99 ευρώ.

καλάθι
IKEA
SHARE