fbpx Η τεχνολογία συνδυάζεται αρμονικά με την τέχνη και το interior design απογειώνεται | BOVARY
LG gallery stand
Φωτογραφία: LG
05|05|2021 07:00
SHARE
GALLERY STAND

Η τεχνολογία συνδυάζεται αρμονικά με την τέχνη και το interior design απογειώνεται


Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν βλέπεις την τεχνολογία να παντρεύεται τόσο δεξιοτεχνικά με την τέχνη και το design, με το αποτέλεσμα να μοιάζει το λιγότερο αριστουργηματικό.

Υπάρχει μια συζήτηση σχετικά με το τι είναι τέχνη, στην οποία βρίσκει κανείς δύο στρατόπεδα. Σε αυτό που ανήκω εγώ, ανήκουμε όσοι θεωρούμε τέχνη οτιδήποτε αναβαθμίζει την αισθητική μας. Οτιδήποτε μπορούμε να θαυμάσουμε απλώς κοιτάζοντάς το. Οτιδήποτε τιμά το design και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Στη σύγχρονη ιστορία, η τεχνολογία έχει αποδείξει ότι είναι όντως μια μορφή τέχνης. Έχει ξεφύγει πλέον από το καθαρά «gadget» και έχει καταφέρει να συνδυάζει την τεχνογνωσία με μια φινετσάτη καλλιτεχνική φιλοσοφία, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να υπηρετήσει την αισθητική -ακριβώς όπως ένας πολυτελής οίκος υψηλής ραπτικής.

Με την τηλεόραση να αποτελεί -διαχρονικά- το πιο πιστό «διακοσμητικό» σε κάθε σπίτι, είναι πραγματικά απολαυστικό να βλέπεις την απίθανη εξέλιξή τους μέσα στον χρόνο -από απλές συσκευές που λειτουργούσαν μόνο ως «κουτί», σε πραγματικά κομψοτεχνήματα αισθητικής, που μοιάζουν με μουσειακά εκθέματα.

Αυτή τη νέα «πνοή» στις τηλεοράσεις -η οποία αποτίναξε από πάνω τους τη «στεγνά» ηλεκτρονική πλευρά τους και τις ενίσχυσε με απαράμιλλο στιλ, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας- έδωσε η LG.

Όταν μου μίλησαν για τις τηλεοράσεις LG OLED Gallery TV έπρεπε να δω για να πιστέψω αυτό που περιέγραφαν. Με καινοτόμο σχεδιασμό και εξαιρετικά λεπτά πλαίσια, χρησιμοποιούν αυτοφωτιζόμενα pixel αντί για οπίσθιο φωτισμό, ενώ έχουν τη δυνατότητα κάμψης ή ακόμα και τύλιξής τους. Ναι, πρόκειται για εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής αισθητικής, που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας.

Η τηλεόραση LG OLED Gallery TV έχει τόσο λεπτό προφίλ που μοιάζει κολλημένη στον τοίχο, χωρίς να αφήνει κανένα αντιαισθητικό κενό, και μοιάζει σαν αληθινός πίνακας ενός κορυφαίου μουσείου. Βέβαια, το κορυφαίο brand σας προτείνει και την ιδανική -εξίσου artistic και καλαίσθητη- εναλλακτική.

Όπως κάθε έργο τέχνης λοιπόν, έτσι και η LG OLED Gallery TV λειτουργεί ως εντυπωσιακός «καμβάς» και στέκεται κομψά πάνω στο πιο στιλάτο «καβαλέτο», απογειώνοντας το interior design κάθε κατοικίας.

Ξεχάστε τις κλασικές θέσεις για την τηλεόραση, η οποία ήταν συνήθως κολλημένη σε κάποια γωνία, «κρυμμένη» από καναπέδες και πολυθρόνες. Με το απόλυτα κομψό Gallery stand έχετε την ελευθερία να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας σε εμφανές σημείο και να μετατρέψετε το σπίτι σας σε αληθινή γκαλερί τέχνης -εμπλουτίζοντας τη διακόσμηση του καθιστικού, χάρη στο κομψό design του και την απίστευτη εμπειρία θέασης που προσφέρει η LG OLED Gallery TV.

Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας πάνω στο Gallery stand και θέστε σε λειτουργία το Gallery Mode, απολαμβάνοντας από τοπία παγκοσμίου φήμης, που ενημερώνονται κάθε εποχή από το TripAdvisor, μέχρι και πίνακες ζωγραφικής. Το σαλόνι σας πλέον δεν αποτελεί απλώς ένα δωμάτιο όπου περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά το καλαίσθητο ησυχαστήριό σας, το περιβάλλον όπου η τεχνολογία συναντά την τέχνη.

Το Gallery stand είναι πανεύκολο στην τοποθέτησή του, αλλά και στη διαχείριση, ενώ διαθέτει ένα συνοδευτικό στήριγμα και αξεσουάρ, το οποίο επιτρέπει τη στήριξη και άλλων μικρών συσκευών -χωρίς φυσικά να «διαταράξετε» το αρμονικό και σοφιστικέ design. Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων σχεδιάστηκε με γνώμονα τη διατήρηση της premium εμφάνισης, δίνοντας την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε γκαλερί.

Τοποθετήστε την κομψή LG OLED Gallery TV πάνω στο Gallery stand, σε περίοπτη θέση, και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται και να αναβαθμίζεται. Οι ώρες χαλάρωσης πλέον αποκτούν καλλιτεχνική διάθεση και η τεχνολογία αποτελεί το σημείο αναφοράς της καθημερινότητάς σας.

Οι τηλεοράσεις OLED Gallery TV της LG διατίθενται σε ακόμα περισσότερες διαστάσεις και χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στον εσωτερικό σας χώρο, αλλά και το προσωπικό στιλ. Υπάρχουν έξι διαστάσεις διαθέσιμες και σε μια stylish παλέτα χρωμάτων που ανταποκρίνεται στο interior design κάθε κατοικίας. Είτε αγαπάτε το boho είτε το μίνιμαλ είτε το πληθωρικό στιλ οι εκπληκτικές αποχρώσεις Vanilla White, Meteor Titan, Moonstone Blue και Dark Steel Silver υπόσχονται να συμπληρώσουν εξαιρετικά τη διακόσμησή σας!

Όπως έχουμε ξαναπεί, η τηλεόραση έχει πάψει να αποτελεί απλά μια συσκευή και αγγίζει τα όρια του έργου τέχνης και στην αγορά της, μεγάλος παράγοντας πια, πέρα από την τεχνολογική πρωτοπορία, είναι και η αισθητική. Ο συνδυασμός του Gallery stand και της μοναδικής LG OLED Gallery TV ενισχύει την παραπάνω φιλοσοφία και σας προετοιμάζει για το επόμενο επίπεδο θέασης.

SHARE