Νew entry - Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων LG

Από την LG για τα... μάτια σας μόνο: Νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με premium αισθητική & λειτουργικότητα

Η κουζίνα αποτελεί αγαπημένο χώρο κάθε σπιτιού... Εκεί που τα αρώματα και οι γεύσεις συναντιούνται και δημιουργούν μοναδικά γαστρονομικά θαύματα! Συναντήσεις με φίλους και λατρεμένα οικογενειακά τραπέζια, χαλαρά τις Κυριακές. Λίγο από το κοκκινιστό της μαμάς, αλλά και κάποιους εντελώς δικούς μας μαγειρικούς αυτοσχεδιασμούς. Κι όμως, το χάος πάντα καραδοκεί. Κάπου εκεί στο τέλος, που όλοι αφήνουν τα πιρούνια να ξεκουραστούν, μέχρι το επόμενο λουκούλλειο γεύμα! Η LG Electronics (LG) έρχεται για να μας λύσει τα χέρια. Πώς; Με τα νέα πλυντήρια πιάτων πλήρους εντοιχισμού. Συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία και ευκολία στο πλύσιμο των πιάτων, ενώ παράλληλα καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες μας ως προς την τοποθέτησή τους στον χώρο της κουζίνας.

Τα πλεονεκτήματα που κερδίζουν παντού και πάντα!

Τα νέα εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWashTM  (DB475TXS και DB365TXS) προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση, ενώ με τις τεχνολογίες που ενσωματώνουν, προσθέτουν ευκολία και λειτουργικότητα στην κουζίνα μας.

Η υγιεινή έρχεται σε πρώτο πλάνο. Η τεχνολογία TrueSteam™ παρέχει καθαριότητα των πιάτων σε βάθος με τη δύναμη του ατμού και εξασφαλίζει λιγότερες κηλίδες από το νερό. Επίσης, με τα πλυντήρια πιάτων της LG, είμαστε σίγουροι για τον ισχυρό και αποδοτικό καθαρισμό των σκευών μας, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία QuadWash™, που χρησιμοποιεί τέσσερις βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων για να ψεκάζει σχολαστικά κάθε σκεύος, ενώ το Dual Zone Wash επιτρέπει να επιλέξουμε διαφορετικά επίπεδα πίεσης για κάθε ράφι.

Επιπλέον μέσω της τεχνολογίας EasyRack™ Plus ρυθμίζουμε τον χώρο για την τοποθέτηση των σκευών ανάλογα με τις ανάγκες μας κάθε φορά. Με τρία ρυθμιζόμενα ράφια, πτυσσόμενα στηρίγματα και κατακόρυφη κίνηση για προσαρμογή σε πιάτα και σκεύη διαφορετικού μεγέθους η καθημερινότητά μας γίνεται πιο ξεκούραστη!

Stay smart!

H LG Electronics (LG) προσεγγίζει τη ζωή από την πιο smart πλευρά της, γιατί λατρεύει τις έξυπνες λειτουργίες. Μέσω της τεχνολογίας ThinQ™ βάζουμε και το κινητό μας στο παιχνίδι... Συνδεόμαστε από το smartphone μας μέσω WI-FI στην εφαρμογή LG ThinQ™ και κατεβάζουμε νέα προγράμματα πλύσης για περισσότερες επιλογές καθαρισμού, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε ειδοποίηση, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης.

Καινοτομία, κορυφαία τεχνολογία, λειτουργικότητα, εργονομία, εμβληματική σχεδίαση και εξοικονόμηση ενέργειας. Τα πλυντήρια πιάτων της LG ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά και αποδεικνύονται το δεξί μας χέρι σε όλα τα δύσκολα tasks στην κουζίνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεπτόμαστε την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.lg.com/gr/oikiakes-syskeves

1. Σε σύγκριση με το μοντέλο LG χωρίς ατμό. Με βάση την καταμέτρηση των κηλίδων νερού μεταξύ των μοντέλων LG DFB325 (με ατμό) και DFB415 (χωρίς ατμό), σύμφωνα με τις εσωτερικές μεθόδους δοκιμών της LG.