Ναταλία Συγγελίδη
13|10|2023 16:54
SHARE
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η MG είχε ισχυρή παρουσία στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2023


Η MG συμμετείχε στην «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023», δίνοντας δυναμικό παρόν, ενισχύοντας την προβολή της μάρκας στο ελληνικό κοινό, αμέσως μετά την επίσημη παρουσίασή της στη χώρα μας.

Η MG παρουσίασε την πλούσια γκάμα των μοντέλων της, σε πλήρη σύνθεση, για πρώτη φορά στους επισκέπτες της έκθεσης, που αποτελούνταν από δημοσιογράφους και προσωπικότητες από τον χώρο του επιχειρείν.

Στο περίπτερο της MG στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MG4 όπου έχει ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον ειδικό τύπο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, με την κορυφαία τεχνολογία που προσφέρει, σε συνάρτηση με την εξαιρετική του αισθητική και την πραγματικά κορυφαία τιμολογιακή του τοποθέτηση.

Οι πωλήσεις του μοντέλου έχουν ξεκινήσει και στη χώρα μας, σημειώνοντας ρεκόρ, καθιστώντας την εμπορική του επιτυχία δεδομένη.

Μαζί του ήταν και το αμιγώς ηλεκτρικό SUV MG ZS EV, καθώς και οι υβριδικές Plug-in και “βενζινοκίνητες” εκδόσεις των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας. Το μεγαλύτερο SUV της γκάμας, το MG HS στην PHEV έκδοση έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα, μαζί με το πολυσυζητημένο MG ZS που με τις εξοπλιστικές του εκδόσεις θα αποτελέσει σύντομα το best-seller της κατηγορίας του.

Η αφορμή της έκθεσης ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να δοθεί στην MG για να δείξει την πληρέστατη γκάμας της, με τα νέα και εξελιγμένα μοντέλα να αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις αγοράς για κάθε απαίτηση.

Επιπρόσθετα, υπήρχαν διαθέσιμα πολλά από τα δημοφιλή μοντέλα της MG για test drive, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το εκθεσιακό κέντρο του Π. Φαλήρου.

Στην έκθεση βρέθηκε η κα Ναταλία Συγγελίδη (στη μέση) που φωτογραφήθηκε στα εγκαίνια της Αυτοκίνησης στο περίπτερο της MG.

Την πλαισιώνουν ο κος Δημήτρης Καββούρης, Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη (δεξιά), η Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά (αριστερά της κας Συγγελίδη), Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, η Θεανώ Ξενοπούλου, ΕΒΕΑ και ο Θάνος Δημητριάδης, (ΟΚΑΝΑ).

SHARE