Σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα
Σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα/Φωτογραφία: Kara Eads/Unsplash
DECO

Το μίνιμαλ έπιπλο της IKEA που λειτουργεί σαν διαχωριστικό για τους χώρους του σπιτιού


Συχνά τα σπίτια δεν έχουν χωρισμένους τους χώρους όπως θα θέλαμε, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη να δημιουργήσουμε μόνοι μας μικρότερους υποχώρους σε ένα μεγάλο δωμάτιο.

Για παράδειγμα πολλοί θέλουν να διαχωρίζουν την τραπεζαρία από το καθιστικό, όπου βλέπουν τηλεόραση ή όσοι έχουν ανοιχτή κουζίνα θέλουν με έναν τρόπο να την διαχωρίσουν από το σαλόνι.

Είναι γεγονός ότι όταν νοικιάζεις ένα διαμέρισμα δεν μπορείς να επέμβεις στους χώρους κάνοντας μεγάλες αλλαγές. Μην ανησυχείς όμως, γιατί υπάρχουν διαχωριστικά χώρου που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε σπίτι. Ενα από αυτά μάς κέντρισε την προσοχή, γιατί είναι πολύ κομψό, σε λευκό χρώμα και μίνιμαλ.

Ειδικά μάλιστα αν μένεις σε ένα στούντιο που δεν έχει διαχωρισμένους χώρους, τότε αυτό το διαχωριστικό από την ΙΚΕΑ θα σου γίνει απαραίτητο. 

Δες εδώ:

Mε το σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης Elvarli μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου προσωπική λύση αποθήκευσης. Μπορεί όμως κυρίως να χρησιμοποιηθεί ως διαχωριστικό για τους χώρους του σπιτιού σου, αλλά και για να «φιλοξενήσεις» εκεί τα αγαπημένα σου αντικείμενα.

Το έπιπλο της IKEA μπορείς να το βρεις εδώ

Το σύστημα Elvarli, προσαρμόζεται στο ύψος του χώρου σου και τοποθετείται στο ανώτατο όριο. Με ρυθμιζόμενους ορθοστάτες, μπορείς να δημιουργήσεις ένα διαχωριστικό με εύκολη πρόσβαση σε όλα σου τα αντικείμενα.

Απόλαυσε τα πλεονεκτήματα της ανοιχτής αποθήκευσης (από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι) και δημιούργησε την δική σου γκαρνταρόμπα. Για μια ολοκληρωμένη λύση, πρόσθεσε ράφια, συρτάρια και κρεμάστες.

Δες εδώ:

SHARE