γραφείο
Το πιο πρακτικό γραφείο /Φωτογραφία: Shutterstock
LADDER DESK

Ladder desk: Αυτό το μοντέρνο και οικονομικό γραφείο είναι ιδανικό ακόμη και για τους πιο μικρούς χώρους


Το γραφείο έχει γίνει πλέον το πιο σημαντικό έπιπλο του σπιτιού.

Με την τηλεργασία να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι απαραίτητο να οργανώσουμε κατάλληλα τον χώρο μας ώστε να μπορούμε να εργαστούμε από αυτόν.

Το work from home δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς το σπίτι δεν αποτελεί εργασιακό περιβάλλον αλλά προσωπικό χώρο. Οι συνθήκες, όμως, είναι τέτοιες που μας αναγκάζουν να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Έτσι, όσοι δεν είχαν το κατάλληλο έπιπλο στο σπίτι τους, μετέτρεψαν το τραπέζι της κουζίνας, το coffee table ή ακόμη και το κρεβάτι τους σε αυτοσχέδιο γραφείο για να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν βοηθάει πάντα καθώς ένα γραφείο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό για πολλούς λόγους, όπως ο χώρος και η στάση του σώματος που δίνει.

Αν πρέπει, λοιπόν, να αγοράσεις ένα γραφείο αυτό είναι το ladder desk. Πρόκειται για μια νέα τάση που έχει πλημμυρίσει το newsfeed μας στο Instagram και είναι ακριβώς αυτό που λέει: Μια σκάλα-γραφείο.

γραφείο
Amazon

Το έπιπλο αυτό που είναι κάτι ανάμεσα σε σκάλα και γραφείο είναι ιδανικό για μικρούς χώρους τόσο στο σαλόνι όσο και στο δωμάτιο.

Έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο καθώς τα περισσότερα τέτοια γραφεία έχουν την κύρια επιφάνεια αλλά και μερικά ράφια πιο πάνω και μερικές φορές συρτάρι. Το μικρό αυτό γραφείο δεν πιάνει πολύ χώρο και είναι τέλειο αν θέλεις να προσθέσεις ένα τέτοιο έπιπλο σε μια γωνία του σπιτιού σου.

γραφείο
Amazon

Βρήκαμε στο Amazon ένα τέτοιο γραφείο που είναι κομψό, μοντέρνο και κυρίως οικονομικό.

Αποτελείται από μαύρα σιδερένια πόδια και ανοιχτόχρωμο ξύλο και είναι ιδανικό για το λάπτοπ αλλά και για διάβασμα ή γράψιμο. Στο ράφι μπορείς να βάλεις βιβλία, βάζα, φυτά ή φωτογραφίες. Είναι σταθερό, πρακτικό, στιλάτο και ταιριάζει σε Scandi style σπίτια.

Δείτε το εδώ.

SHARE