διακόσμηση σαλονιού H&M Home
Φωτογραφία: H&M Home
DECO TREND

Τα φωτιστικά που κάνουν θραύση το φθινόπωρο απογειώνουν τη μίνιμαλ αισθητική


Αντίο καπέλα! Ο φωτισμός του σπιτιού τη νέα σεζόν θέλει τους λαμπτήρες να είναι οι πρωταγωνιστές του φθινοπώρου.

Ο φωτισμός του σπιτιού είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν μιλάμε για τη διακόσμησή του και την ατμόσφαιρα που θέλει κάποιος να κυριαρχεί στον κάθε χώρο.

Οι φανατικοί της διακόσμησης πάντα βρίσκουν νέους τρόπους για να ανανεώσουν τον χώρο τους και απ΄ ότι φαίνεται το φθινόπωρο τα φωτιστικά χωρίς καπέλο είναι το επόμενο διακοσμητικό trend.

Καταξιωμένοι διακοσμητές σημειώνουν πως οι λαμπτήρες είναι η νέα τάση στην διακόσμηση του σπιτιού και όσοι είναι φαν του μινιμαλισμού, θα ενθουσιαστούν με το αποτέλεσμα.

Τα φωτιστικά χωρίς καπέλα πρωταγωνιστούν στα πιο μοντέρνα σπίτια του εξωτερικού και υπάρχουν παντού: στην κουζίνα, στο υπνοδωμάτιο, στο χολ αλλά και στην τραπεζαρία.

Η νέα τάση στη διακόσμηση για το φθινόπωρο θέλει τα φωτιστικά χωρίς καπέλο

Το φθινόπωρο όπου η μέρα μικραίνει, η ανάγκη μας για ένα όμορφο φωτιστικό είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Οι διακοσμητές σημειώνουν ότι ο σωστός φωτισμός είναι η απόλυτη λεπτομέρεια που θα απογειώσει την διακόσμηση του σπιτιού.

Επίσης μάς συμβουλεύουν πως όταν τοποθετούμε λάμπες στο σπίτι, εκτός από ένα κεντρικό φωτιστικό στην οροφή χρειάζονται πολλές μικρότερες συμπληρωματικές πηγές φωτός, σε διαφορετικές γωνίες του χώρου.

Φέτος, το φθινόπωρο τα φωτιστικά χωρίς καπέλα είναι το απόλυτο must της διακόσμησης και δίνουν ένα industrial στοιχείο στο σπίτι μας.

Οι λαμπτήρες πρεσβεύουν το σκανδιναβικό στιλ στην διακόσμηση του σπιτιού και δίνουν απλότητα και μινιμαλιστική αισθητική στον χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Φωτογραφία από Taryn Elliott/Pexels
Φωτογραφία από Anete Lusina/Pexels
SHARE