ΙΚΕΑ
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
IKEA

Το στιλάτο φωτιστικό από την ΙΚΕΑ που θα αναβαθμίσει το δωμάτιο -Έχει αποθηκευτικό χώρο και λειτουργεί και ως τραπέζι


Ενα νέο φωτιστικό από τα καταστήματα IKEA είναι πολύ πρακτικό και θα σε ενθουσιάσει με το σχέδιό του.

Σε μια γρήγορη αναζήτηση στη σελίδα της ΙΚΕΑ στο Instagram βρήκαμε ένα υπέροχο φωτιστικό δαπέδου, το οποίο μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι, αλλά και το υπνοδωμάτιο.

Είναι σε μπεζ χρώμα, έχει αποθηκευτικό χώρο και λειτουργεί και ως τραπέζι που μπορείς να το τοποθετήσεις δίπλα στο κρεβάτι ή τον καναπέ. Η κωδική ονομασία του είναι Trindsno και κοστίζει 69.99 ευρώ.

Το νέο φωτιστικό από την ΙΚΕΑ έχει αποθηκευτικό χώρο και λειτουργεί και ως τραπέζι

Ο φωτισμός αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση και παίζει μεγάλο ρόλο στη γενική αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας που πολύ συχνά επιδιώκουμε να μας δημιουργεί ο χώρος μας.

Εμείς βρήκαμε ένα νέο φωτιστικό δαπέδου από τα IKEA που είναι πολύ λειτουργικό και κομψό, σε μπεζ χρώμα. Είναι ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα για να αντικαταστήσεις το κομοδίνο και να αποθηκεύσεις βιβλία και αντικείμενα που χρειάζεσαι πριν κοιμηθείς.

Το νέο φωτιστικό από την ΙΚΕΑ θα το βρεις εδώ.

Πώς θα αναβαθμιστεί το δωμάτιο με το φωτιστικό

Κανένα υπνοδωμάτιο δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν έχει ένα φωτιστικό που να συμπληρώνει το διακοσμητικό σύνολο.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή ένα δαπέδου και να το τοποθετήσετε σε κεντρικό σημείο του χώρου ώστε να τονίζει την διακόσμηση. Αλλωστε, τα φωτιστικά αποτελούν και ένα μέρος παιχνιδιού, κάνουν τον χώρο πιο ατμοσφαιρικό και παίζουν με τις σκιές.

Μια εύκολη λύση που θα αναβαθμίσει αμέσως τη διακόσμηση.

SHARE