διακόσμηση καθιστικού Zara Home
Φωτογραφία: Zara Home
02|09|2022 08:30
SHARE
DECO ITEMS

O σικάτος καθρέφτης από τα Zara Home που θα δώσει μια νότα πολυτελείας στο σαλόνι σας


Kάθε χρόνο τέτοια εποχή, αφού περάσει το καλοκαίρι και αποδεχτούμε πως πλέον θα περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στο σπίτι, μας πιάνει συνήθως ένας διακοσμητικός οίστρος.

Όσοι από εμάς έχουμε το μικρόβιο του να κάνουμε συνεχώς μικροαλλαγές στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας, αναζητούμε μονίμως καλόγουστα αντικείμενα που θα μπορούσαν να «δέσουν» με την προϋπάρχουσα διακόσμηση και να την εμπλουτίσουν.

Είναι μια κοινώς αποδεκτή αλήθεια ότι ένας ωραίος καθρέφτης μπορεί να κάνει διακοσμητικά «θαύματα», είτε μεγαλώνοντας το χώρο σας είτε δίνοντάς του χαρακτήρα και μια έξτρα στιλιστική πινελιά.

Το Zara Home έχει αμέτρητες επιλογές deco items για όλα τα γούστα, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε αυτόν τον σικάτο καθρέπτη με χρυσαφί ξύλινο πλαίσιο που υπόσχεται να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας.

Έχουμε δει ότι η νέα τάση στη μόδα θέλει ασύμμετρους καθρέφτες σε μοντέρνα σχέδια, ωστόσο μια κλασική κορνίζα δεν χάνει ποτέ.

Φωτογραφία: ZARA home

Ο συγκεκριμένος καθρέφτης μπορεί να σταθεί σε κάθε σαλόνι -ταιριάζει αδιαμφισβήτητα σε ένα ρομαντικό δωμάτιο αλλά θα φέρει και μια νότα ζεστασιάς και πολυτέλειας σε ένα μοντέρνα διακοσμημένο χώρο.

Συνιστάται να στερεώνεται ο καθρέπτης με τις κατάλληλες βίδες ανάλογα με τον τοίχο και τους μεντεσέδες που θα βρείτε στο πίσω μέρος του καθρέπτη.

Mπορείτε να βρείτε τον πολυτελή καθρέπτη του Ζara Home εδώ.

SHARE