Καθρέπτης από την ΙΚΕΑ
Διακόσμηση σπιτιού με IKEA προϊόντα/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
DECO ITEM

Ο στιλάτος καθρέπτης από την ΙΚΕΑ κοστίζει μόλις 20 ευρώ και μπορείς να το βάλεις σε όλα τα δωμάτια


Ένας καθρέπτης από την ΙΚΕΑ είναι όχι μόνο πολύ οικονομικός, αλλά ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου.

Αν είσαι σε διαδικασία που θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο σου και ψάχνεις έναν μοντέρνο και σύγχρονο καθρέπτη που θα αναβαθμίσει το interior design του σπιτιού σου, τότε ίσως να έχουμε την ιδανική πρόταση για εσένα.

Με τον σιδερένιο και minimal καθρέπτη από την ΙΚΕΑ, μπορείς να προσθέσεις μικρές πινελιές ανανέωσης και στιλ στο δωμάτιο που θέλεις να τον τοποθετήσεις, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Κοστίζει μόλις 19.99 ευρώ και ταιριάζει με όλα τα στιλ διακόσμησης.

Αυτός ο καθρέπτης είναι μια επιλογή που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλά διαμερίσματα του εξωτερικού στο Instagram. Μπορείς να το τοποθετήσεις στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο, στο σαλόνι, ακόμη και στο χολ.

Ενα από τα αντικείμενα που τελευταία φαίνεται ότι έχει κερδίσει την προσοχή των πιο πιστών φανατικών του design είναι οι καθρέπτες, οι οποίοι, ναι μεν πάντα αποτελούσαν βασικά στοιχείο στη διακόσμηση ενός σπιτιού, τελευταία, ωστόσο, φαίνεται ότι σχεδιαστές και brands δίνουν περισσότερη προσοχή στο σχήμα του, το χρώμα, το υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένο.

Από ακανόνιστα σχήματα, έως pop αποχρώσεις και φωτεινές επιγραφές, ο καθρέπτης έχει αναδειχθεί σε statement κομμάτι του interior design. Ο καθρέπτης που βρήκαμε από την ΙΚΕΑ είναι μινιμαλ και από ατσάλι.

Έχει ένα λεπτό μαύρο περίγραμμα, το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο στους τοίχους σας. Επίσης οι κύλινδροι του δίνουν μια ρομαντική πινελιά.

Είναι ιδανικό για την είσοδο ή για κρεβατοκάμαρα κοριτσιού.

Τον καθρέπτη από την ΙΚΕΑ, θα τον βρεις εδώ.

SHARE