Σαλόνι διαμερίσματος
Φωτογραφία: Unsplash/Patrick Perkins
11|01|2021 13:38
SHARE
ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ

Αυτοί οι καθρέφτες είναι οι αγαπημένοι των διακοσμητών αυτή την εποχή -Η τέλεια προσθήκη για το καθιστικό


Κάθε αντικείμενο που έχει περίοπτη θέση στον χώρο μας και βλέπουμε καθημερινά μας επηρεάζει.

Αν έχει θέση στο σπίτι μας για καιρό, έρχεται η στιγμή που απλά το προσπερνάμε. Το έχουμε πλέον συνηθίσει και ακόμα κι αν επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία μας, δεν το αντιλαμβανόμαστε.

Κάντε μια παύση και παρατηρήστε τα αντικείμενα που απαρτίζουν την καθημερινότητά σας στο σπίτι: πόσα από αυτά σας χαρίζουν πραγματική χαρά και την κάνουν καλύτερη; Ίσως πολύ λίγα. Αυτό, λοιπόν, το κριτήριο στην επιλογή των διακοσμητικών αντικειμένων μπορεί να σας οδηγήσει στη δημιουργία ενός χώρου που καλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Πολύ λίγα είναι τα διακοσμητικά αξεσουάρ που βλέπουμε να κοσμούν τα μοντέρνα σπίτια του εξωτερικού πλέον. Ένα από αυτά, είναι κι ένας μεγάλος καθρέφτης. Ένα design item που τα τελευταία χρόνια γίνεται ανάρπαστο στις πλατφόρμες πωλήσεων επίπλων και αξεσουάρ για το σπίτι.

Η παρουσία του επιβλητική. Μεγαλώνει τον χώρο, του χαρίζει προσωπικότητα. Τον κάνει να δείχνει αμέσως πιο σύγχρονος. Μια ματιά στα προφίλ των πιο έμπειρων διακοσμητών θα σας πείσει ότι πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σας, αν ήδη δεν έχετε έναν στον χώρο σας.

Τρία σχέδια μονοπωλούν το ενδιαφέρον και έχουν κερδίσει τις καρδιές των φανατικών της διακόσμησης. Καθένα από αυτά έχει διαφορετικό μέγεθος και σχέδιο, όλα όμως, υπέροχη αισθητική.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Ημικυκλικός καθρέφτης

Ιδανικός για το σαλόνι σας ή και την κρεβατοκάμαρα. Επιβλητικός. Μια επιλογή με διαχρονικό χαρακτήρα που μεταμορφώνει τον χώρο.

Ορθογώνιος καθρέφτης με χρυσή κορνίζα

Θα τον συναντήσετε σε πολλά διαμερίσματα του εξωτερικού. Σίγουρα αν ακολουθείτε προφίλ με διακοσμητικές ιδέες από τη Γαλλία, θα τον έχετε συναντήσει. Με ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια, δημιουργεί έναν υπέροχο συνδυασμό στο σαλόνι.

Στρογγυλός καθρέφτης:

Ιδανικός για την είσοδο του σπιτιού, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα αλλά και το μπάνιο. Τα τελευταία 3 χρόνια τον συναντάμε συχνά και βρίσκεται μέσα στις τοπ επιλογές των διακοσμητών. Αν έχετε μικρό χώρο, το μέγεθός του είναι ιδανικό.

SHARE