Παστέλ κουζίνα
Παστέλ κουζίνα/Φωτογραφία: overatno18/instagram
29|11|2021 12:58
SHARE
DECO TREND 2022

Οι παστέλ κουζίνες θα είναι το big thing της διακόσμησης το 2022 -Κυριαρχούν ήδη στο Instagram


Οι παστέλ κουζίνες θα είναι η επόμενη hot διακοσμητική τάση για το 2022, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Απαλό ροζ, κίτρινο, μωβ, γαλάζιο. Η άνοιξη αγαπά τα παστέλ χρώματα όσον αφορά τη μόδα, αλλά απ΄ ότι φαίνεται φέτος θα δούμε πολύ αυτά τα χρώματα στην διακόσμηση του σπιτιού για το 2022.

Τα παστέλ χρώματα είναι ρομαντικά και αποπνέουν μια παιδικότητα και μια φρεσκάδα στον χώρο. Τη νέα χρονιά αυτά τα χρώματα θα είναι οι πρωταγωνιστές των πιο στιλάτων σπιτιών και ιδίως στον χώρο της κουζίνας.

Mπορείτε να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις ηλεκτρικές συσκευές και να μπείτε σε πολλά έξοδα. Με μικρές αλλαγές που δεν θα σας κοστίσουν μία περιουσία μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας πιο στιλάτη.

Για παράδειγμα μπορείτε να βάψετε με παστέλ χρώματα τα ντουλάπια της κουζίνας ή να βάλετε παστέλ πινελιές στο τραπεζομάντηλο, στα μαξιλαράκια στις καρέκλες και στα διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα της κουζίνας, όπως το φωτιστικό. Η αίσθηση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς θα αποπνέει ηρεμία στον χώρο.

Οι παστέλ κουζίνες είναι το νέο big thing της διακόσμησης, όπως διαβάζουμε στο Stylist.Οι διακοσμητές τονίζουν πως τα παστέλ χρώματα για την κουζίνα είναι από τα πιο όμορφα, γιατί εκφράζουν την φρεσκάδα και την καθαριότητα. Aποτελούν τον πιο εύκολο τρόπο για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, αισιόδοξο σκηνικό στο σπίτι σας.

Το νέο trend της διακόσμησης ταιριάζει σε κάθε στιλ κουζίνας. Από παλιές μέχρι μοντέρνες κουζίνες, σε μίνιμαλ στιλ ή και country, τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν με όλα τα στιλ και αναδεικνύουν τον χώρο της κουζίνας με οποιοδήποτε φωτισμό διαλέξετε.

Οι επιλογές είναι πολλές, όπως για παράδειγμα το λιλά, το ανοιχτό ροζ, το απαλό κίτρινο, η μέντα και το baby blue.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και πάρτε ιδέες:





SHARE