Υπνοδωμάτιο ΙΚΕΑ
Κάνει θραύση/ Φωτογραφία: IKEA
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ

Αυτό το φωτιστικό από την ΙΚΕΑ είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται το κομοδίνο σου -Μίνιμαλ και στιλάτο, κοστίζει μόλις 15€


Στη διακόσμηση του υπνοδωματίου, το σημείο του σπιτιού που ξεκινάμε και τελειώνουμε τη μέρα μας, η σωστή επιλογή των αντικειμένων είναι πολύ σημαντική.

Όταν η συζήτηση έρχεται στη διακόσμηση του υπνοδωματίου, αυτό στο οποίο πρέπει να δώσει κανείς προσοχή είναι να ταιριάζει στην προσωπικότητά του και να τον κάνει να αισθάνεται άνετα. Άλλωστε, μιλάμε για το σημείο του σπιτιού, όπου ουσιαστικά περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Ξεκουραζόμαστε και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, κάνουμε ανασκόπηση στα όσα ζήσαμε από τη στιγμή που ανοίξαμε τα μάτια μας το πρωί και πολλές φορές παίρνουμε και σημαντικές αποφάσεις πριν αποκοιμηθούμε -βέβαια, μπορεί το πρωί να έχουμε αλλάξει ιδέα!

Επιλέγοντας λοιπόν τα décor items του υπνοδωματίου μας, η κομψότητα συνδυασμένη με την πρακτικότητα και την άνεση, συνθέτουν την ιδανική συνταγή για να μην κάνετε ποτέ λάθος. Μην υποκύπτετε σε υπερβολές μόνο και μόνο επειδή θεωρούνται τάση, καθώς μπορεί να μην ταιριάζουν με το σύνολο ή τον χαρακτήρα σας και να φαίνονται αταίριαστα.

Ένα φωτιστικό από τα ΙΚΕΑ το οποίο αποτελεί διαχρονικό κομμάτι πλέον της συλλογής, αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των απανταχού design lovers, καθώς διαθέτει ουδέτερο, αλλά παράλληλα κομψό σχεδιασμό.

Απλό και στιλάτο, το φωτιστικό FADO έχει σχήμα σφαίρας και θα το βρείτε σε λευκή και διάφανη βερσιόν. Διακριτικό μπορεί να σταθεί επάξια και σε ένα μίνιμαλ διακοσμημένο περιβάλλον, αλλά και σε ένα σπίτι που υμνεί τον μαξιμαλισμό.

Το επιτραπέζιο φωτιστικό που θυμίζει ουράνιο σώμα κοστίζει μόλις 15 εδώ και είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται το κομοδίνο σας, χαρίζοντας έναν ατμοσφαιρικό και απαλό φωτισμό στο υπνοδωμάτιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει που του ταιριάζει και στο σαλόνι, το γραφείο ή κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Άλλωστε πρόκειται για ένα κομμάτι πασπαρτού, που ταιριάζει σε κάθε προσωπικότητα και στιλ.

SHARE