Φωτογραφία: Unsplash/ @LeCreuset
Φωτογραφία: Unsplash/ @LeCreuset
05|03|2023 08:47
SHARE
ΙΚΕΑ

Ακαταστασία στην κουζίνα τέλος -Το μυστικό της ΙΚΕΑ για τάξη και οργάνωση στη στιγμή


Το προϊόν από τα καταστήματα ΙΚΕΑ θα σου χαρίσει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στα ντουλάπια της κουζίνας και θα σου «λύσει» τα χέρια.

Στα καταστήματα ΙΚΕΑ υπάρχουν πολλά έξυπνα έπιπλα και γενικότερα προϊόντα τα οποία έρχονται να βάλουν τέλος στην ακαταστασία αλλά και να οργανώσουν χώρους του σπιτιού.

Μέσα σε μια μεγάλη λίστα προϊόντων, όπως κουτιά αποθήκευσης, αξεσουάρ γραφείων, βοηθητικά τραπεζάκια και κρεμαστές θήκες, ανακαλύψαμε ακόμη ένα ιδιοφυές προϊόν που είναι ικανό, όχι μόνο να τακτοποιήσει τα ντουλάπια της κουζίνας αλλά και να χαρίσει ως δια μαγείας έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Ακαταστασία τέλος: Το ράφι που θα οργανώσει τα ντουλάπια της κουζίνας και θα φέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο

Πρόκειται για ένα οικονομικό ράφι σε λευκή απόχρωση, με έξυπνη και διακριτική σχεδίαση το οποίο τοποθετώντας το σε κάθε ντουλάπι της κουζίνας οργανώνει όσα αποθηκεύεις μέσα.

Το ένθετο ράφι από την ΙΚΕΑ κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ και είναι ό,τι πρέπει αν δεν έχεις χώρο στο ντουλάπι σου. Απλώς θα προσθέσεις ένα ή και περισσότερα, και θα κερδίσεις ακόμα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Είτε πρόκειται να το τοποθετήσεις σε ντουλάπι με πιάτα και θέλεις να βάλεις και ποτήρια, είτε σε ντουλάπι με διάφορα αξεσουάρ της κουζίνας σου, θα σου «λύσει» τα χέρια.

Δείτε το εδώ

ΙΚΕΑ
SHARE