Διακόσμηση σαλονιού
Unsplash/Mael Balland
ΓΑΛΛΙΑ

Στα διαμερίσματα της Γαλλίας ένα είναι το χρώμα που κυριαρχεί στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φέτος


Η ροή της καθημερινότητάς μας άλλαξε την χρονιά που φεύγει. Ο κορωνοϊός δημιούργησε νέες συνθήκες ζωής και κληθήκαμε να προσαρμοστούμε σε αυτές επιστρατεύοντας υπομονή, ψυχραιμία και ευελιξία.

Όμως, το 2020 στην εκπνοή του, δεν φέρνει μόνο περισσότερες ώρες στο σπίτι λόγω του lockdown αλλά και μια γιορτή που θέλει να μας συνδέσει με εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που χαίρεται με την στιγμή, την κάθε στιγμή.

Σε λιγότερο από έναν μήνα, θα γιορτάσουμε αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα του 2020, με έναν διαφορετικό τρόπο: χωρίς καλέσματα, φιλιά και αγκαλιές, αλλά με την ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν.

Το διάστημα που διανύουμε, η χαρά κρύβεται στις λεπτομέρειες: αν σκοπεύετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας γιορτινά τις επόμενες μέρες, σας δίνουμε ιδέες από τα διαμερίσματα που βρίσκονται εκεί που χτυπά δυνατά η καρδιά της φινέτσας.

Μέσω Instagram, μπήκαμε στο σαλόνι των διαμερισμάτων στη Γαλλία και είδαμε ποιο χρώμα κυριαρχεί στις προτιμήσεις των κατοίκων της για το 2020.

Ενα χρώμα elegant και «διάφανο», που ησυχάζει τον χώρο, φέρνει καλή ενέργεια και τον εξαγνίζει. Τι κι αν τα χρωματικά trends φέτος εναλλάσσονται, τι κι αν βλέπουμε ιδέες που ξεπερνούν τον εαυτό τους σε φαντασία και πρωτοτυπία στο Pinterest, το λευκό χρώμα είναι η πιο elegant πρόταση για τον στολισμό του σπιτιού τα φετινά Χριστούγεννα.

Μέσω Instagram, ταξιδέψαμε σε διαφορετικές γωνιές της Γαλλίας και πήραμε μια γεύση από την ζεστή διακόσμηση που κυριαρχεί αυτή την εποχή.

Λευκά στολίδια, λευκά λουλούδια, λευκές γιρλάντες.

Όλα ντυμένα στα λευκά.

Δείτε φωτογραφίες:

SHARE