κόκκινες τσάντες Jacquemus
Φωτογραφία: Jacquemus
14|09|2023 08:36
SHARE
JACQUEMUS ΠΑΡΙΣΙ

Le Choucou -Η παριζιάνικη boutique του Jacquemus έχει την πιο «νόστιμη» διακόσμηση


Ένα γιγάντιο ασημένιο μπολ με λευκή κρέμα και κερασάκι στην κορυφή υποδέχεται τους επισκέπτες της boutique του Jacquemus στην Avenue Montaigne στο Παρίσι.

Το υπέροχο cherry red, το κόκκινο του κερασιού αλλά και το ίδιο το κεράσι σαν φρούτο ήταν το σήμα κατατεθέν της πιο πρόσφατης συλλογής του δαιμόνιου σχεδιαστή Le Chouchou.

Μάλιστα, η εικόνα του κερασιού στην κορυφή της λευκής κρέμας μοιάζει να αποτέλεσε τη βασική έμπνευση της χρωματικής παλέτας της συλλογής, με τα περισσότερα ρούχα να κινούνται στους τόνους του φρέσκου λευκού και του ζωηρού κόκκινου.

Και, καθώς ο Jacquemus φροντίζει την εικόνα και το hype των συλλογών του σχεδόν όσο και τα ρούχα του, η νέα διακόσμηση της boutique του στο Παρίσι δεν θα μπορούσε να μην είναι θεαματική και ενδιαφέρουσα.

Σε ένα βίντεο στο Instagram του οίκου, το κομψό λευκό κτήριο φαίνεται να κατακλύζεται από γιγάντια κόκκινα κεράσια που χύνονται από την εσωτερική σκάλα και πλημμυρίζουν το εσωτερικό του.

Το συγκεκριμένο effect είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, αλλά η διακόσμηση του χώρου παραμένει λαχταριστή.

Κεράσια πλαισιώνουν τις τσάντες και τα παπούτσια που σερβίρονται σε πιάτα σαν άλλα εδέσματα, ενώ το λευκό που κυριαρχεί στον χώρο δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα κόκκινα items.

Δείτε τη λαχταριστή διακόσμηση της boutique του Jacquemus στο Παρίσι


Jacquemus
Jacquemus

Jacquemus

Jacquemus

Jacquemus

Jacquemus
SHARE