Δώρα
Φωτογραφία: Shutterstock
30|12|2020 11:53
SHARE
GIFTS

Πέντε δώρα που παραγγέλνεις online και τα παίρνεις την ίδια στιγμή


Αν δεν το έχετε καταλάβει, διανύουμε τις τελευταίες ώρες του 2020 σε μια πολύ ιδιαίτερη συγκυρία. Ένα lockdown που έχει υποχρεώσει τα καταστήματα να κατεβάσουν ρολά και να εξυπηρετούν είτε με αποστολές μέσω κούριερ είτε με click away.

Τίποτα από τα δύο ωστόσο δεν φαντάζει πολύ ελκυστικό. Από τη μία οι χαμηλές ταχύτητες των εταιριών κούριερ που δεν εξασφαλίζουν σε καμία περίπτωση συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και από την άλλη το click away που δεν το λες και βόλτα για shopping.

Αν λοιπόν για τους παραπάνω λόγους έχετε ξεμείνει χωρίς δώρα για τους αγαπημένους σας, βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Εδώ θα βρείτε ιδέες για δώρα με ένα κλικ. Τα παραγγέλνετε και την ίδια στιγμή πάνε στους αγαπημένους σας! Τέλειο;

Τα 5 δώρα που φτάνουν το ίδιο λεπτό στα χέρια σου

1) Gift card για συνδρομή στο Netflix
Οι δωροκάρτες του Netflix ξεκινούν από 15 ευρώ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή μιας υφιστάμενης συνδρομής ή για τη δημιουργία νέας συνδρομής. Χαρίζοντας σε κάποιον μια δωροκάρτα Netflix, του προσφέρετε τη δυνατότητα πρόσβασης στην πλατφόρμα (για περιορισμένο χρονικό διάστημα). Υπάρχουν επίσης κάρτες των 25 και 50 ευρώ.

2) Online παράσταση
Τώρα περισσότερο από ποτέ με αυτό το δώρο, δίνετε την ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να παρακολουθήσουν online μια θεατρική παράσταση ή κάποιο γιορτινό υπερθέαμα βοηθώντας παράλληλα τον κλάδο των καλλιτεχνών που τόσο πολύ έχει πληγεί από την πανδημία.

3) Προσωποποιημένη Playlist
Λένε ότι το καλύτερο δώρο για κάποιον είναι αυτό που επιθυμεί ο ίδιος. Στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, κατεβάστε τα κομμάτια που αγαπούν περισσότερο και δημιουργήστε μια customized playlist με 15-20 τραγούδια. Να είστε σίγουροι ότι το δώρο θα εκτιμηθεί.

4) Gift card για συνδρομή στο Spotify
Με τις δωροκάρτες του Spotify, μπορείτε να δώσετε πρόσβαση στη μεγαλύτερη μουσική πλατφόρμα στους αγαπημένους σας για όσο διάστημα αντέχει η τσέπη σας. Οι τιμές των δωροκαρτών ξεκινούν από 7 ευρώ και αυξάνονται, ανάλογα με τον χρόνο πρόσβασης στην πλατφόρμα.

5) Webinars
Η καραντίνα, αν μη τι άλλο, μας έκανε πιο δημιουργικούς και αξιοποίησε την τεχνολογία προς όφελός μας. Εκεί έξω υπάρχουν δεκάδες σεμινάρια τα οποία είτε είναι one off, είτε με διάρκεια, και απευθύνονται σε ανήσυχα πνεύματα που θέλουν διαρκώς να μαθαίνουν.

SHARE