Dyson Pure Cool TP00
Dyson Pure Cool TP00
22|06|2023 10:25
SHARE
DYSON

Πώς θα πετύχεις extra δροσιά & καλύτερη ατμόσφαιρα στη στιγμή – To μυστικό κρύβεται στη Dyson!


Μήπως δεν είσαι τύπος του κλιματιστικού; Είσαι fan της ευεξίας και επιδιώκεις καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σου χωρίς συμβιβασμούς; Αναζητάς value for money λύσεις για όλο τον χρόνο; Σου έχουμε τη λύση!

Το δικό μας latest inspo είναι μία compact συσκευή, 2 in 1, με φουτουριστικό design, προηγμένες λειτουργίες και πανίσχυρες δυνατότητες. Ο καθαριστής αέρα και ανεμιστήρας Dyson Pure Cool TP00 θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο καλοκαιρινό gadget. Έρχεται για να σου εξασφαλίσει καθαρό αέρα παντού και πάντα, ενώ παράλληλα σε δροσίζει σαν ανεμιστήρας, συνδυάζοντας πρωτότυπο σχεδιασμό και άριστη απόδοση.

Τεχνολογία αιχμής στα… χέρια σου!

Γιατί να επιλέξεις Dyson Pure Cool TP00. Εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα τα σημεία με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και σου παρουσιάζουμε όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επενδύσεις σε αυτό.

Η αισθητική και η λειτουργικότητα σε πρώτο πλάνο: Δέκα ταχύτητες ροής αέρα για super αποδόση και οικονομία. Φωτεινή ένδειξη λειτουργίας και ρυθμίσεων, για να μην ξεχνιέσαι ποτέ. Με χρονοδιακόπτη λειτουργίας από 15 λεπτά έως 9 ώρες και νυχτερινή λειτουργία που σημαίνει… προνοητικότητα.

Ενσωματωμένες υπερσύγχρονες λειτουργίες: Με την Τεχνολογία Air Multiplier™ ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα, παρέχοντας συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή. Με ισχύ 56 W εγγυάται αδιάλειπτη λειτουργία. Επίσης, με τη δυνατότητα περιστροφής 70° η δροσιά του σας βρίσκει όπου κι αν είστε για περισσότερη άνεση.

Με έμφαση στην υγεία: «Προικισμένο» με το Φίλτρο 360° Glass HEPA και ενεργού άνθρακα, που συλλαμβάνει το 99,95% των αερομεταφερόμενων σωματιδίων μεγέθους έως 0,1 microns, συμπεριλαμβανομένων των ρύπων (σκόνη και αλλεργιογόνα), τρίχωμα κατοικίδιων, αέρια και οσμές. Φέρει πιστοποίηση για περιπτώσεις άσθματος και αλλεργιών από το Ίδρυμα για Άσθμα και Αλλεργίες της Αμερικής. Και βέβαια, φέρει τη σφραγίδα του PTPA (Κοινότητα γονέων).

Δεν θα σε προδώσει ποτέ:Το μοτέρ είναι έξυπνα τοποθετημένο στη βάση για περισσότερη σταθερότητα, ενώ το τηλεχειριστήριο του διαθέτει μαγνητική προσκόλληση, για να μην το ψάχνεις συνεχώς.

Η άλλη διάσταση της πολυτέλειας: Μπορεί μία τόσο μικρή συσκευή να χαρίζει σε εσάς και τον χώρο σας τόσα πολλά; Κι όμως, μπορεί! Μόλις 102 σχεδόν εκατοστά σε ύψος, 19 εκατοστά σε πλάτος και σχεδόν 3 κιλά σε βάροςαρκούν για να φέρουν… άλλον αέρα στη ζωή σας. Το καλώδιο με μήκος 1.85 μ. κυριολεκτικά θα σας… «λύσει» τα χέρια.

Απολαύστε από αυτό το καλοκαίρι τα πλεονεκτήματα του Dyson Pure Cool TP00. Με 2 χρόνια εγγύηση κάνει πράξη όσα υπόσχεται κι εσείς έχετεκαθαριστή αέρα και ανεμιστήρα στο ίδιο σημείο! Η λύση που υπερέχει ξεκάθαρα.

SHARE