Σαλόνι
Φωτογραφία: Unsplash/trend
CENTERPIECE

Ξέχνα τα λουλούδια: Αυτό είναι το πιο στιλάτο και εντυπωσιακό centerpiece για το τραπέζι σου


Η διακόσμηση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε έναν χώρο, πόσω μάλλον όταν αυτός είναι το σπίτι μας.

Τα αντικείμενα που επιλέγουμε να βάλουμε στο σπίτι μας και να το διακοσμήσουμε δίνουν το προσωπικό μας στοιχείο και το κάνουν πιο όμορφο.

Το centerpiece ή αλλιώς το κεντρικό κομμάτι που διακοσμούμε το τραπέζι μας είναι από τα πιο βασικά deco items.

Παίζει σημαντικό ρόλο και δίνει αυτό το κάτι παραπάνω στο τραπέζι του σαλονιού ή της τραπεζαρίας, το «γεμίζουν» με στιλ και άνεση.

Παραδοσιακά, στα περισσότερα τραπεζάκια και coffee tables επιλέγουμε ως centerpiece βάζα με λουλούδια, που δίνουν χρώμα και άρωμα στον χώρο.

Τι θα έλεγες όμως για κάτι διαφορετικό που θα δώσει μια φρέσκια πινελιά στο τραπέζι σου;

Αν αγαπάς το πράσινο και τα φυτά, θα λατρέψεις το νέο trend στα centerpieces, που είναι παράλληλα στιλάτο αλλά και οικονομικό.

Για να δώσεις λοιπόν μια ωραία διακοσμητική νότα στο τραπέζι σου δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις μια όμορφη γλάστρα με φυτά στο κέντρο του.

Ένα όμορφο φυτό σε μια στιλάτη γλάστρα γίνεται το ιδανικό deco item που θα κυριαρχήσει στον χώρο και θα τραβήξει το μάτι. Δίνει μια extra, δραματική πινελιά και συνδυάζει το classy με το μοντέρνο.

Μεγάλες ή μικρές γλάστρες, σε διάφορα χρώματα, μεγέθη, σχήματα αλλά και υλικά, φυτά με μεγάλα φύλλα ή πιο διακριτικά κ.α. είναι ιδανικά για το σαλόνι ή την τραπεζαρία.

Μπορείς να τις προσθέσεις στο κέντρο ή ακόμη και στο πλάι, περιτριγυρισμένες με άλλα διακοσμητικά αξεσουάρ, όπως κεριά, περιοδικά, τασάκια κ.α.

Τα φυτά στο τραπέζι θα δώσουν μια πιο fun και πολύχρωμη νότα στον χώρο σου που σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα.

SHARE