Ο καθρέφτης από τα IKEA/
Ο καθρέφτης από τα IKEA/Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
IKEA

Ο στιλάτος καθρέφτης από τα IKEA που έχει αποθηκευτικό χώρο για τα καλλυντικά σου


Οι αποθηκευτικοί χώροι σε ένα σπίτι είναι πάντα πολύ χρήσιμοι.

Αλλωστε οι interior designers τονίζουν πως η διακόσμηση και η οργάνωση του σπιτιού θέλει φαντασία, οργάνωση και έξυπνες ιδέες. Πρόσφατα, πέσαμε πάνω σε μια τέλεια πρόταση της ΙΚΕΑ για έναν μοντέρνο καθρέφτη που ταιριάζει στο υπονοδωμάτιο και το μπάνιο και έχει επίσης αποθευτικό χώρο για να τοποθετήσεις ό,τι αντικείμενο θέλεις.

Ο οβάλ καθρέφτης από τα ΙΚΕΑ είναι οικονομικός και έχει μαύρο πλαίσιο. Είναι μοντέρνος και μίνιμαλ και έχει την κωδική ονομασία LINDBYN. Το μεγάλο του πλεονέκτημα όμως είναι ότι λειτουργεί και ως αποθηκευτικός χώρος.

O καθρέφτης αυτός είναι τέλειος και για το μπουντουάρ σας. Μπορείτε στον αποθηκευτικό του χώρο, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος, να τοποθετήστε τα μπουκαλάκια αρωμάτων και τα καλλυντικά σας.

Ο στιλάτος καθρέφτης από τα IKEA που έχει αποθηκευτικό χώρο για τα καλλυντικά σου

Είναι γνώριμο σε όσους αγαπούν την διακόσμηση πως ένας ωραίος καθρέφτης μπορεί να κάνει διακοσμητικά «θαύματα», είτε μεγαλώνοντας το χώρο σου είτε δίνοντάς του χαρακτήρα και μια έξτρα στιλιστική πινελιά.

Ο συγκεκριμένος που βρήκαμε από τα IKEA συνδυάζει μοντέρνο στιλ και αποθηκευτικό χώρο. Κοστίζει 75 ευρώ και θα τον βρεις εδώ.

Δες τις φωτογραφίες του καθρέφτη:

SHARE