Διακόσμηση σαλονιού
Φωτογραφία: Zara Home
DECO TIP

Τα design items που δείχνουν πάντα πολυτελή, όσο κι αν κοστίζουν, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό


Ένα χρώμα έχει περισσότερη δύναμη μόνο του -όταν δεν συνδυάζεται με κάποιο άλλο.

Η μονοχρωμία είναι επιβλητική και συνάμα διακριτική. Ξεκουράζει το βλέμμα, δίνει ανάσα στο χώρο. Καθαρίζει τη σκέψη. Δεν είναι τυχαίο ότι μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πιο επιτυχημένων interior designers. Μια ιδανική επιλογή για τα μικρά διαμερίσματα.

Μας αρέσει να παρακολουθούμε τις deco τάσεις και να μένουμε σε αυτές που είτε μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας στο σπίτι καλύτερη, είτε έχουν κάτι νέο να προτείνουν. Η μονοχρωμία, όμως, όσες τάσεις κι αν εμφανιστούν στον διακοσμητικό κόσμο, δεν θα σταματήσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των deco lovers. Οι τελευταίοι, ξέρουν καλά ότι με την μονοχρωμία μπορούν να δημιουργήσουν έναν χώρο που δίνει μια αίσθηση άνεσης, ακόμα κι αν τα τετραγωνικά είναι περιορισμένα.

Υπάρχουν τρία χρώματα που φέρνουν αέρα πολυτέλειας στο χώρο. Οποιο design item κι αν αγοράσετε που χαρακτηρίζεται με ένα από αυτά, δείχνει πολυτελές ακόμα κι αν έχετε δώσει γι'αυτό ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό.

Λευκό: Φως, καθαρότητα, ηρεμία. Το λευκό δεν είναι απλά ένα ουδέτερο χρώμα. Είναι ο εκπρόσωπος της απλότητας στη διακόσμηση και δίνει ζωή στο χώρο. Ένα λευκό design item φέρνει αμέσως χαλαρωτικά vibes και δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος το πραγματικό κόστος του.

Για παράδειγμα, ένα λευκό coffee table που μπορείτε να βρείτε στην αγορά σε πολύ χαμηλή τιμή, δείχνει πολυτελές. Οπως αυτό που ακολουθεί.

Το ίδιο ισχυεί για τα βάζα

Αλλά και τα κασπώ

Μαύρο: To ίδιο ισχυεί και για το μαύρο. Τις τελευταίες σεζόν, το μαύρο χρώμα είναι μια από τις σταθερές επιλογές των interior designers.

Η πινελιά που κάνει τον χώρο να δείχνει πιο μοντέρνος. Κάθε design item σε μαύρο χρώμα ξεχωρίζει αμέσως στο χώρο και δημιουργεί ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Αν αναζητήσετε στην αγορά μαύρα design items, θα δείτε ότι μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικά.

Μπεζ: Το χρώμα που δημιουργεί χαλαρωτική αίσθηση στο χώρο. Σε όλους τους τόνους του.

Θα το δείτε να φιγουράρει στις καμπάνιες των πιο επιτυχημένων home brands. Είτε είναι οικονομικών, είτε όχι.

SHARE