Γυναίκα κρατά κούπα πάνω σε κρεβάτι με βιβλία
Τα δώρα των φετινών γιορτών είναι διαφορετικά/ Φωτογραφία: Unsplash/ Thought Catalog
ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ

Τα δώρα που βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση τις φετινές γιορτές, σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Pinterest


Ευγένεια και γενναιοδωρία, συμπάθεια και εκτίμηση, τρυφερότητα και αλληλεγγύη: είναι τόσα πολλά αυτά που κρύβονται μέσα σε ένα μικρό κουτί, σε μια τσάντα, έναν φάκελο. Ενα «δώρο» είναι κυρίως πράξη.

Το περιεχόμενό του αποτυπώνει τις προθέσεις μας για τον παραλήπτη, την οπτική μας για τον κόσμο, την αισθητική μας. Σε λίγο, δώρα θα βρεθούν κάτω από δέντρα, πάνω σε τραπέζια και γραφεία, θα ταξιδέψουν από πόλη σε πόλη, θα αλλάξουν χέρια, θα κάνουν στόματα να χαμογελάσουν και μάτια να λάμψουν από χαρά.

Ο,τι κι αν ετοιμάζεστε να χαρίσετε στα πρόσωπα της ζωής σας τις ημέρες των γιορτών, είναι άξιο σεβασμού -ό,τι κι αν είναι αυτό. Η τιμή του μικρή σημασία έχει, όταν χαρίζεται με ειλικρινή συναισθήματα. Αν, μάλιστα, είναι φτιαγμένο από τα δικά σας χέρια, η αξία του είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Pinterest, πολλοί είναι εκείνοι που φέτος θα επιστρατεύσουν την φαντασία τους για να ετοιμάσουν μόνοι τους δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως διαβάζουμε στο My Domaine, η αναζήτηση ιδεών για handmade καλάθια δώρων έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις φετινές γιορτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αναζητήσεις των χρηστών για χειροποίητα κεριά έχει σημειώσει 500% αύξηση.

Self-care: Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται ότι έχουν για τους χρήστες ιδέες που αφορούν δώρα που συμβάλλουν στην ευεξία του πνεύματος και του σώματος. Σύμφωνα με το άρθρο, τα self-care και wellness δώρα δείχνουν ότι γίνονται holiday trend του 2019. Δώρα που αναδύουν αρώματα, που χαλαρώνουν το σώμα, που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας και μας οργανώνουν.

SHARE