Το χρώμα του χειμώνα για το σπίτι
Το χρώμα του χειμώνα για το σπίτι/Φωτογραφία: Shutterstock
TANGERINE

Tangerine: Το fun χρώμα που επανέρχεται στη διακόσμηση του σπιτιού


Ενα νέο χρώμα επιστρέφει στα trends της διακόσμησης, το οποίο χαρίζει ζωντάνια, ζεστασιά και ενέργεια σε κάθε χώρο του σπιτιού. 

Η απόχρωση tangerine ήταν το χρώμα της χρονιάς για το 2012 από την Pantone και όπως όλα δείχνουν επιστρέφει φέτος στην διακόσμηση του σπιτιού.

Πριν επανέλθει στη διακόσμηση του σπιτιού, αυτό το σαγηνευτικό χρώμα ήταν must για το καλοκαίρι του 2020 και όλα τα κορίτσια της μόδας το υιοθετούσαν στα καλοκαιρινά looks τους.

Θυμίζει κάτι από φρούτο και συγκεκριμένα μανταρίνι, ωστόσο είναι ένα ιδιαίτερο πορτοκαλί με πολύ βάθος, που θα μπορούσε να παρομοιαστεί και με τις σαγηνευτικές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.

Είναι ένα γήινο χρώμα που θα βλέπεις από εδώ και πέρα στα πιο στιλάτα σπίτια του κόσμου.

Αποπνέει άμεσα μια ζεστή και φιλόξενη διάθεση και ταυτόχρονα είναι σοφιστικέ και σαγηνευτικό. Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του stylist το tangerine είναι το χρώμα που θααναβαθμίσει το interior design του σπιτιού.

Το Tangerine Tango παντρεύει την ζωηρότητα του κόκκινου με τη φιλικότητα και τη ζεστασιά του κίτρινου, για να σχηματίσουν μια υπέροχη απόχρωση που παράγει θερμότητα και ενέργεια.

Αυτό το τολμηρό χρώμα φαίνεται ότι θα επικρατήσει σε έπιπλα, υφάσματα, στους τοίχους, σε χαλιά κλπ.

Συνδυάζεται άψογα τόσο με το κίτρινο, όσο με το κόκκινο και το καφέ και μπορείτε να «ντύσετε» τα μαξιλάρια σας ή να το επιλέξετε για τα καλύμματα, για αξεσουάρ, χαλιά, ακόμα και για τους τοίχους και είναι ένας πολύ εύκολος και έξυπνος τρόπος να δώσετε την αποκτήσετε την αναγκαία θερμότητα και να μεταμορφώσετε ένα μέρος του σπιτιού σε cozy χώρο για εσάς και τους φίλους σας.

Το tangerine είναι λιγότερο έντονο από το κόκκινο και προσφέρει ζεστασιά, ενέργεια και ενθουσιασμό στον χώρο σου.

Ταιριάζει πολύ σε σπίτια που έχουν παρκέ και ειδικά στο υπνοδωμάτιο.

Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε την ζωντάνια και την ενέργεια και στο δικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να εντάξετε μικρές πινελιές tangerine στο σπίτι σας.

SHARE