σαλόνι με καθρέφτη
Η νέα τάση στα deco items /Φωτογραφία: Shutterstock
WONKY HOMEWARE

Η νέα τάση στα deco items θέλει ατέλεια και ακανόνιστο σχήμα -Σαν να ξεπήδησε από πίνακα του Νταλί


Η διακόσμηση δεν έχει να κάνει πάντα με την τελειότητα και τη συμμετρία. Μπορεί οι καθαρές, straight γραμμές να είναι αυτό που συναντάμε στα περισσότερα κλασικά σπίτια, πλέον όμως αυτό αλλάζει.

Μερικά από τα πιο στιλάτα σπίτια που βλέπουμε στο Instagram και στο Pinterest υιοθετούν μια τάση που θέλει ελευθερία στο σχήμα και τις μορφές των deco items, κάνοντάς τα να φαίνονται λιγότερο «τέλεια».

Μοιάζουν παραμορφωμένα, με ακανόνιστο σχήμα και καμπύλες αντί για ευθείες γραμμές και γωνίες. Τα χαρακτηρίζουν οι ασυνήθιστες άκρες, τα αναπάντεχα σχήματα και η ατέλεια.

Τα home accessories μοιάζουν να έχουν βγει από τον διασημότερο πίνακα του Σαλβαντόρ Νταλί «The Persistence of Memory», γνωστό και ως «Μαλακά ρολόγια», που αποτελεί ωδή στον σουρεαλισμό.

Είναι ρευστά και άναρχα, χωρίς δομή, σαν να λιώνουν από τη ζέστη, όπως ακριβώς και τα αντικείμενα στον πίνακα του Ισπανού καλλιτέχνη.

Τα deco items με τη νέα, wonky τάση κάνουν επέλαση στα πιο ντιζαϊνάτα και μοντέρνα σπίτια του εξωτερικού κάνοντας ένα statement.

Βάζα, καθρέφτες, μπολ, φωτιστικά κ.α. με ατελές, ακαθόριστο σχέδιο είναι μερικά από τα διακοσμητικά που συναντάμε.

Είναι creative, ιντριγκαδόρικα και προσθέτουν μια πιο προσωπική άποψη στον χώρο.

Μερικά stylish κομμάτια που μπορείς να αποκτήσεις από τα Zara Home:

ΞΥΛΙΝΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ

ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
ZARA HOME
SHARE