Το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ που θα οργανώσει το μικρό μπάνιο
Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
08|04|2024 14:47
SHARE
LITTLE SPACE

Το έπιπλο από τα IKEA που θα το βάλει σε τάξη το μικρό μπάνιο -Κοστίζει κάτω από 15 ευρώ


Με τόσα πολλά απαραίτητα προϊόντα και διακοσμητικά κομμάτια, είναι δύσκολο το μπάνιο να μένει οργανωμένο, ειδικά αν ο χώρος είναι μικρός.

Ωστόσο, η οργάνωση είναι απολύτως απαραίτητη για έναν χαλαρωτικό (και λειτουργικό) χώρο όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε με ηρεμία τις πρωινές και νυχτερινές σας ρουτίνες.

Το πρώτο βήμα για να βάλετε τάξη σε ένα ανοργάνωτο μικρό μπάνιο είναι να βεβαιωθείτε ότι κάθε αντικείμενο έχει ένα καθορισμένο σημείο γι΄αυτό και οι αγορές πρέπει να γίνονται μελετημένα.

Στα καταστήματα IKEA βρήκαμε το κατάλληλο έπιπλο, το έπιπλο εκείνο που θα σας λύσει τα χέρια, θα οργανώσει το, σχεδόν βομβαρδισμένο σας μπάνιο, ενώ παράλληλα θα του δώσει τη φινέτσα και λειτουργικότητα.

Το έπιπλο από τα ΙΚΕΑ που θα οργανώσει το μικρό μπάνιο

Ο λόγος, λοιπόν, για το ντουλάπι νιπτήρα, που αξιοποιεί τον χώρο κάτω από τον νιπτήρα, αποθηκεύοντας πράγματα όπως πετσέτες, χαρτί υγείας, πιστολάκι μαλλιών και προϊόντα υγιεινής.

Το εν λόγω που βρήκαμε στα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι λευκό και ταιριάζει απόλυτα στα μικρότερα μπάνια, καθώς το βασικό ντουλάπι έχει πλάτος μόλις 44 cm. Διαθέτει άφθονο χώρο για ράφια - και χώρο για σωληνώσεις στο πίσω μέρος του ντουλαπιού. Ένα τέλειο μέρος για να κρύψετε το χαρτί τουαλέτας ή τα προϊόντα υγιεινής που τείνουν να γεμίζουν.

Δεν χρειάζεται να ανοίξετε τρύπες στους τοίχους, καθώς η στιβαρή κατασκευή στέκεται σταθερά στο πάτωμα. Το καλύτερο είναι η τιμή τους καθώς είναι πολύ οικονομικό και κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ.

Βρείτε το έπιπλο από τα IKEA εδώSHARE