Γραφείο στο σπίτι
Φωτογραφία: Unsplash/ Patrick Perkins
ΗΟΜΕ OFFICE

Τηλεργασία: Το πιο δημοφιλές στιλ γραφείου στα μικρά σπίτια του εξωτερικού -Καταλαμβάνει μηδέν χώρο


Οταν οι συνθήκες της καθημερινότητας ξαφνικά αλλάξουν, η ευελιξία έχει την λύση σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Κάτι τέτοιο συνέβη με τον κορωνοϊό: η πανδημία δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα για όλους μας μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα και κληθήκαμε να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, πρωτόγνωρα.

Αν ανήκετε στο δυναμικό μιας επιχείρησης με πολυάριθμο προσωπικό, σίγουρα από το πρώτο lockdown, είτε δουλεύετε στο σπίτι είτε βρίσκεστε στον χώρο εργασίας σας με ελάχιστους συναδέλφους σας. Κατανοούμε τις δυσκολίες που έχουν και οι δύο καταστάσεις. Χρειάζεται υπομονή, επικοινωνιακές ικανότητες, οργανωτικότητα και ψύχραιμη αντιμετώπιση των δυσχερειών.

Η δουλειά από το σπίτι γίνεται ακόμα δυσκολότερη όταν δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος για την διεξαγωγή της. Αν δεν υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο που προορίζεται γι’αυτόν τον σκοπό, τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα.

Μια έξυπνη ιδέα που βλέπουμε να εφαρμόζεται σε μικρά διαμερίσματα στο εξωτερικό, ίσως σας λύσει την εξίσωση «δουλειά από το σπίτι-χώρος εργασίας». Αυτή η ιδέα είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής και το μόνο που θα χρειαστείτε για να την υλοποιήσετε είναι ένα ράφι.

Ενα ράφι μετατρέπεται σε γραφείο και λύνει το πρόβλημα του χώρου.

Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε καταλαμβάνονται μηδέν τετραγωνικά. Η πιο οικονομική και λειτουργική λύση.

16 φωτογραφίες θα σας πείσουν ότι το ράφι-γραφείο θα γίνει μια ευχάριστη νότα στο χώρο:

SHARE