Κρεβατοκάμαρα με κρεβάτι, κομοδίνο, φωτιστικό, βιβλία
Θα μοιάζει με δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου/ Φωτογραφία: H&M Home
H&M HOME

«Βedroom luxurious makeover» -4 tips από την H&M Home για να χαρίσετε αέρα πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρα


Αν υπάρχει ένα έπιπλο στο σπίτι που αφουγκράζεται τις βαθύτερες ψυχικές και σωματικές ανάγκες μας, αυτό είναι το κρεβάτι μας.

Oμως, ένα κρεβάτι από μόνο του δεν αρκεί για να πούμε στο τέλος της ημέρας ότι «ναι, ξεκουραζόμαστε πραγματικά, νιώθουμε ευφορία και ηρεμία»: αυτό το έπιπλο είναι απλά το κομμάτι ενός σκηνικού.

Είναι στο χέρι μας να μετατρέψουμε την κρεβατοκάμαρα στο προσωπικό μας wellness retreat και να την κάνουμε να μοιάζει με δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου χωρίς μεγάλα έξοδα -όσο κι αν αυτό σας φαίνεται ουτοπικό στην πρώτη ανάγνωση. Ανακαλύψαμε στο site της H&M Home ένα βίντεο που δείχνει τις 4 κινήσεις που μετατρέπουν την κρεβατοκάμαρα σε ένα δωμάτιο που χαρίζει ποιότητα στην ζωή μας στο σπίτι.

Τίτλος του βίντεο: «Bedroom luxurious makeover»: Mια home expert μας δείχνει βήμα βήμα πώς να αλλάξουμε το στιλ της κρεβατοκάμαράς μας, μέσα σε λίγα λεπτά.

Βήμα 1ο: Επενδύστε σε ποιοτικά κλινοσκεπάσματα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το στρώσιμο του κρεβατιού με ποιοτικά υφάσματα είναι αυτό που θα εξασφαλίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης στο σώμα.

Βήμα 2ο: Κάντε layering στα μαξιλάρια. Η διακοσμητική εικόνα που θα δημιουργηθεί θα μεταμορφώσει όλο το δωμάτιο.

Βήμα 3ο: Ένα design φωτιστικό είναι το item στο οποίο αξίζει να επενδύσετε. Όλοι οι interior designers συμφωνούν σε αυτό.

Βήμα 4ο: Προσθέστε αξεσουάρ. Βιβλία και βάζα με φρέσκα λουλούδια συμπληρώνουν την διακοσμητική εικόνα.

Δείτε παραδείγματα:

H&M Ηome
H&M Home
H&M Home
H&M Ηome
H&M Home
H&M Home
Η&M Home
SHARE