Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
29|01|2023 09:00
SHARE
ΙΚΕΑ

Το στιλάτο τραπεζάκι από την IKEA που χωράει παντού -Τέλειο για το μικρό σαλόνι ή το δωμάτιο


Ένα τραπεζάκι είναι πάντα ιδανική λύση για τους μικρούς χώρους, του σαλονιού και της κρεβατοκάμαρας και, στα καταστήματα ΙΚΕΑ ανακαλύψαμε ένα κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια.

Δεν είναι λίγοι οι κωδικοί που μπορεί κανείς να βρει στα καταστήματα ΙΚΕΑ ώστε να δώσει στους χώρους του σπιτιού του έναν νέο, φρέσκο και μοντέρνο αέρα ενώ πλέον το ντιζάιν και η χρηστικότητα του κάθε επίπλου είναι άρρητα συνδεδεμένες.

Το μυστικό άλλωστε για κάθε έξυπνη αγορά κρύβεται στον μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και στο πόσο χρήσιμο θα είναι το έπιπλο που θα αγοράσουμε, πόσο μάλλον αν τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού μας είναι λίγα και θέλουμε να «χωρέσουμε» όσα περισσότερα μπορούμε.

Το μικρό τραπεζάκι από την IKEA που χωράει παντού -Τέλειο για το σαλόνι και το μικρό δωμάτιο

Με μια έρευνα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα καταστήματα ΙΚΕΑ ανακαλύψαμε ένα μικρό τραπεζάκι το οποίο θα σου λύσει τα χέρια.

Έχει ροδάκια, κάτι που διευκολύνει τη μετακίνησή του από δωμάτιο σε δωμάτιο ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τραπεζάκι σαλονιού, σαν κομοδίνο, ακόμη και σαν βοηθητικό τραπέζι στο γραφείο.

Δείτε εδώ

IKEA

Κοστίζει μόνο 45 ευρώ, είναι μικρό και χωράει παντού ενώ κυκλοφορεί σε τρία χρώματα.

Το κλασικό μαύρο και λευκό μπορεί να προστεθεί σε κάθε δωμάτιο, όποια κι αν είναι η χρωματική παλέτα του, ενώ το κόκκινο μπορεί να δώσει μια παιχνιδιάρικη νότα, φωτεινή και πιο χαρούμενη.

Δείτε εδώ

SHARE