vivo X90 Pro 5G - H άλλη εμπειρία!
vivo X90 Pro 5G - H άλλη εμπειρία!
03|05|2023 10:12
SHARE
NEW IMAGING

vivo X90 Pro 5G: H νέα εποχή επαγγελματικής απεικόνισης στην ιστορία των smartphones με 50mm φακούς


Δεν είναι τα megapixels που μετράνε για την ποιότητα της φωτογραφίας από smartphone, ας το πάρουμε απόφαση. Η μοντέρνα εποχή και η καθημερινότητά μας, απαιτούν το φωτογραφικό αποτέλεσμα να βασίζεται σε αλγόριθμους υψηλής απόδοσης και φακούς ανώτερης τεχνολογίας, ώστε η εικόνα που παράγεται να απεικονίζει την πραγματικότητα με τρόπο φυσικό.

Το νέο flagship smartphone της vivo X90 Pro 5G είναι γεγονός! Έφθασε στην Ελλάδα η βραβευμένη ναυαρχίδα του κινεζικού κολοσσού, που χαρακτηρίζεται από την εμπειρία της επαγγελματικής απεικόνισης που σου χαρίζει, την premium σχεδίαση, ενώ παράλληλα ενσωματώνει ασυναγώνιστη τεχνολογία αλγορίθμων και επαναπροσδιορίζει το imaging με τρόπο επαναστατικό που δεν έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα!

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε ως τώρα. Ήρθε η στιγμή να σας αποκαλύψουμε τον ορισμό της νέας γενιάς στις φωτογραφίες και τη λέξη videos. Τα δεδομένα ανατρέπονται και όλα πια είναι εφικτά από την vivo!

Το κoρυφαίο smartphone που έχει γνωρίσει η Τεχνολογία είναι γεγονός και είναι απλώς ακαταμάχητο, καθώς ήρθε να αφήσει το δικό του τεχνολογικό αποτύπωμα, δημιουργώντας υψηλότερα standards απεικόνισης, με τη νέα εποχή της φωτογραφίας από smartphone να χαρακτηρίζεται από τους φακούς 50mm του vivo X90 Pro 5G! Το τελικό αποτέλεσμα είναι ανώτερο και από επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR.

Το "nifty fifty" είναι από τους πιο δημοφιλείς φακούς στην παραδοσιακή φωτογραφία, επιτρέποντας την απόδοση ρεαλιστικής τελικής εικόνας, σύμφωνα με τον τρόπο που οι επαγγελματίες φωτογράφοι βλέπουν τον κόσμο και προσθέτουν ένα φυσικό εφέ bokeh στις εικόνες.

Η εισαγωγή του φακού 50mm σε smartphone, σας προσφέρει εντελώς νέες δυνατότητες για κορυφαία φωτογραφία με την δημιουργία πανοράματος να γίνεται σχεδόν αυτόματα στο vivo X90 Pro 5G, γεγονός το οποίο επεκτείνει τις δυνατότητες φυσικής απεικόνισης.

Τα πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή φωτογραφία ασύγκριτα, με την Τεχνολογία να γίνεται εργαλείο Έβδομης Τέχνης στα χέρια σας.

3+1 επιλέον λόγοι για να επιλέξετε το εμβληματικό vivo X90 Pro 5G

1. Τόση τεχνογνωσία που σας μετατρέπει αυτόματα σε επαγγελματία φωτογράφο. Τα video σας αποκτούν πρόσθετη αξία και εντυπωσιάζουν, ακόμη και συνθήκες απόλυτου σκοταδιού. Η vivo με αυτό το μοντέλο έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον εαυτό της… Έχει καταφέρει το απόλυτο. Η 1 ίντσας κύρια κάμερα ZEISS με αισθητήρα IMX989, προσφέρει 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας και κάνει θαύματα. Επιπλέον, έχετε φωτογραφία και video 4K & 8K με μεγαλύτερο διάφραγμα, ενώ κυριολεκτικά μπορείτε να μετατρέψετε τη νύχτα σε… μέρα!

2. Κι επειδή τα πάντα είναι θέμα στυλ, το design του νέου ευρηματικού μοντέλου αποτελεί ορόσημο κομψότητας και πρακτικότητας. Αλουμίνιο και μασίφ - οικολογικό δέρμα «δένουν» μαγικά σε μία ιστορία που έχει να αφηγηθεί τα πιο φινετσάτα ενσταντανέ. Ξεχωρίζει για την επένδυση χρώματος Τ*, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων ZEISS, η οποία προσφέρει αντιανακλαστικές επιστρώσεις. Έτσι, εντείνεται τόσο η φωτεινότητα όσο και η λαμπρότητα της εικόνας. Οι χρυσές τομές δίνουν extra prestige.

3. To νέο vivo X90 Pro 5G φροντίζει εξαιρετικά εσάς και τις ανάγκες σας! Άλλωστε, ποιος τις γνωρίζει καλύτερα; Σας προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα εγγυημένη απόδοση και τριπλή προστασία ματιών από την ακτινοβολία με την μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη.

4. Ένας κόσμος όλο ζωντάνια και λάμψη αναδεικνύεται... Το vivo X90 Pro 5G διαθέτει 12 MP ultra-wide και 50MP Portrait φακό με 2x οπτικό zoom. Η μπαταρία του ενδείκνυται για non-stop δράση, χωρητικότητας 4.870mAh με 120W φόρτιση και 50W ασύρματη. Το ισχυρό σύστημα ηχείων του βασίζεται σε στερεοφωνικούς ήχους και Hi-Res Audioενώ η απρόσκοπτη εμπειρία διπλού τσιπ κάνει το νέο vivo τον απόλυτο δικό σας super hero. Τέλος, οι gamers θα ανακαλύψουν το επόμενο inspo τους. Η αίσθηση κάθε παιχνιδιού γίνεται καθηλωτική και κανείς μπορεί να το… ζήσει πραγματικά.

Το νέο vivo X90 Pro 5G σας περιμένει... Μετά από αυτό το smartphone της vivo, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Το trend της νέας σεζόν ήρθε και στην Ελλάδα και αν δεν το αποκτήσεις τίποτα δεν θα μπορεί να σου προσφέρει prestige που σου αρμόζει.

SHARE