διακόσμηση καθιστικού Zara Home
Must-have/ Φωτογραφία: Zara Home
ZARA HOME

Το αναπάντεχο αντικείμενο από τα Zara Home που κρατά το σπίτι σε τάξη και χαρίζει στιλ


Ένα αντικείμενο από τα Zara Home γίνεται η πιο ευφάνταστη ιδέα για να βάλετε τάξη στο σπίτι σας.

Όπως και στη μόδα, έτσι και στη διακόσμηση, αντικείμενα που δε φανταζόσασταν ποτέ μπορούν να εξελιχθούν στην πιο στιλάτη και ντιζαϊνάτη πρόταση. Και αν κάτι μας έχει διδάξει η ιστορία των τάσεων -πέρα ότι κάνουν κύκλους και συχνά επιστρέφουν από το παρελθόν- είναι ότι, ακόμα και το πιο αναπάντεχο αξεσουάρ μπορεί να γίνει η πιο hot εμμονή των deco lovers σε κάθε μεριά του κόσμου!

Έτσι, λοιπόν, συμβαίνει και στην παρακάτω πρόταση από τα Zara Home. Ένα αντικείμενο, το οποίο κανείς μπορεί να έχει συνδέσει στο μυαλό του με υπαίθριες αγορές και καταστήματα φρούτων, εξελίσσεται σε ένα country chic διακοσμητικό και μέσο αποθήκευσης -ένα ευφάνταστο deco item, το οποίο κρατά τον χώρο σε τάξη και παράλληλα του χαρίζει στιλ.

Πρόκειται για ένα μίνιμαλ, ξύλινο καλάθι, που θυμίζει εκείνο όπου οι οπωροπώληδες κρατούν τα φρούτα τους, το οποίο μάλιστα είναι και πτυσσόμενο και μεταφέρεται πανεύκολα από το ένα δωμάτιο στο άλλο -μάλιστα, όταν δε χρησιμοποιείται πιάνει ελάχιστο χώρο.

Το καλάθι-καφάσι μπορεί να σταθεί άψογα και στο σαλόνι, για να τοποθετήσετε μέσα τα λευκώματα και τα coffee-table books, στο μπάνιο, για να αποθηκεύσετε χαρτικά ή πετσέτες, αλλά και στο υπνοδωμάτιό σας, για τις κάλτσες και τα εσώρουχα ή τα παιχνίδια του παιδιού.

Πρακτικό και παράλληλα κομψό και στιλάτο, το αναπάντεχο αντικείμενο που άλλαξε χρήση κι έγινε design-obsession εξελίχθηκε σε must-have της σεζόν.

SHARE