Διακόσμηση σαλονιού Ζara Home
Mια ιδέα που θα δώσει άλλο χαρακτήρα στα έπιπλα/ Φωτογραφία: Zara Home
ZARA HOME

Το οικονομικό αντικείμενο που δίνει χαρακτήρα στα παλιά έπιπλα του σπιτιού από τα Ζara Home


Σε αυτή τη ζωή καθένας από εμάς, δεν αξίζει μόνο μια «δεύτερη ευκαιρία» αλλά πολλές παραπάνω.

Το ίδιο ισχυεί και για τα έπιπλα που υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια στο σπίτι σας και ίσως να θέλετε να αντικαταστήσετε. Αξίζουν κι αυτά μια ακόμη ευκαιρία.

Το πιο εύκολο είναι να απαλλαγείς από κάτι που έχεις βαρεθεί. Το πιο απαιτητικό και ίσως «περίπλοκο» είναι να βρεις τρόπο να το ανανεώσεις και να του δώσεις νέα πνοή και χαρακτήρα. Ζούμε σε μια εποχή που μας καλεί – περισσότερο από ποτέ- να νιώσουμε ευγνωμοσύνη για τα αγαθά που ήδη διαθέτουμε. Η εκτίμηση, λοιπόν, να παρατείνει τον χρόνο ζωής τους.

Συνήθως, στο άκουσμα των λέξεων «αλλαγή» και «ανανέωση», κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι θα πρέπει να κάνει έξοδα. Μεγάλα έξοδα. Ιδίως όταν μιλάμε για τον τομέα της διακόσμησης.

Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ικανή να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε έπιπλα του σπιτιού όπως τα ντουλάπια, το κομοδίνο, την συρταριέρα.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή των Zara Home εντοπίσαμε πόμολα-κοσμήματα για τα παλιά έπιπλα του σπιτιού που μπορούν τους χαρίσουν άλλο χαρακτήρα.

Οικονομικά, με υπέροχο, elegant design.

Tα πόμολα με εφέ μαρμάρου και χρυσά accents γίνονται η λεπτομέρεια που κάνουν τα συρτάρια στο κομοδίνο, το γραφείο και την συρταριέρα σας να ξεχωρίζουν για την αισθητική τους.

Zara Home, 7,99 ευρώ -Δείτε τα εδώ
Zara Home, 5.99 € / Δείτε τα εδώ
Ζara Home, 7.99 € / Δείτε τα εδώ
SHARE