Ενα υπέροχο σπίτι μικρογραφία
Το ζευγάρι από το Κάνσας των ΗΠΑ/Φωτογραφία: minimodernhouse/instagram
TO ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΩΝ

Ζευγάρι έφτιαξε ένα υπέροχο σπίτι σε μικρογραφία κι έγινε το απόλυτο viral της καραντίνας


Ενα παντρεμένο ζευγάρι από το Λίγουντ του Κάνσας κατάφερε να τραβήξει πάνω του την προσοχή του διαδικτύου με το ιδιαίτερο χόμπι του.

Τα χόμπι της πανδημίας κάποιων ανθρώπων περιλαμβάνουν παζλ, περπάτημα στο δάσος, ψήσιμο ψωμιού ή πολλές ώρες βλέποντας σειρές Netflix. Για ένα ζευγάρι, όμως, από το Κάνσας των ΗΠΑ, η καραντίνα έγινε αφορμή για δημιουργία και έμπνευση σε άλλο επίπεδο.

Η αναγκαστική παραμονή στο σπίτι της λόγω του κορωνοϊού ωφέλησε την Annie Kampfe και τον Cliff Donnelly, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας κι έφτιαξαν ένα πανέμορφο σπίτι σε μικρογραφία με απίστευτες λεπτομέρειες.

Το ονόμασαν «Mini Modern House» και πρόκειται για ένα κουκλίστικο σπίτι σε μικρογραφία με 10 δωμάτια, το οποίο θυμίζει το σπίτι των παιδικών τους χρόνων. Το σπίτι μινιατούρα έχει ηλεκτρικό ρεύμα, πόρτα γκαράζ που ανοίγει και κλείνει, τζάκι, κήπο, υπόγειο για το πλυντήριο και πολλά άλλα ακόμα.

Το ζευγάρι έχει εμπειρία στο interior design και στην ανακαίνιση εσωτερικών χώρων, αλλά δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο σε τέτοια κλίμακα. Το ενδιαφέρον του για μινιατούρες ξεκίνησε το 2017 και κατάφερε μέσα στην καραντίνα να φτιάξει ένα πανέμορφο σπίτι σε μικρογραφία.

Οπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο προφίλ τους στο Instagram κάθε δωμάτιο του σπιτιού έχει απίστευτες λεπτομέρειες. «Ηταν πολύ ωραίο να περνάω ποιοτικό χρόνο με την σύζυγό μου και να χτίζουμε κάτι από το τίποτα» σημειώνει ο Cliff Donnelly.

Οι φωτογραφίες του σπιτιού έγιναν viral στο διαδίκτυο, όταν ο γιος της Annie Kampfe τις δημοσίευσε με περηφάνια στο Τwitter.

SHARE