Φωτογραφία: ikeagreece
Φωτογραφία: ikeagreece
23|02|2024 11:44
SHARE
ΙΚΕΑ

Ακαταστασία τέλος: Το έξυπνο κουτί από τα ΙΚΕΑ που θα κρύψει τα καλώδια του υπολογιστή και της τηλεόρασης


Σε ένα γραφείο υπάρχουν πάντοτε καλώδια που κάνουν τον χώρο να δείχνει ακατάστατος, ενώ η διαδικασία τακτοποίησης τους φαντάζει μεγάλος βραχνάς. Mε το κουτί που ανακαλύψαμε στα ΙΚΕΑ όμως, τα προβλήματά σας θα εξαφανιστούν.

Υπάρχουν στο εμπόριο πολλά έξυπνα αντικείμενα που συνδυάζουν την οργάνωση με τη διακόσμηση με εξαιρετική μαεστρία και με μια έρευνα στα καταστήματα ΙΚΕΑ ανακαλύψαμε εκείνο το κουτί διαχείρισης καλωδίων που χρειάζεστε.

Το κουτί οργάνωσης που ανακαλύψαμε στα καταστήματα ΙΚΕΑ, όχι μόνο θα τακτοποιήσει τα καλώδια και θα τα κρύψει από το οπτικό σας πεδίο, αλλά θα ομορφύνει και το τοπίο.

Πρόκειται για ένα κουτί το οποίο θα οργανώσει το γραφείο σας, αλλά και το έπιπλο της τηλεόρασης.

Το έξυπνο κουτί από τα ΙΚΕΑ που θα κρύψει τα καλώδια του υπολογιστή και της τηλεόρασης

Μέσα σε αυτό μπορείτε να κρύψετε καλώδια που κάνουν τον χώρο ακατάστατο, να βάλετε από ένα πολύμπριζο, τον φορτιστή του κινητού και του laptop, μέχρι και το καλώδιο του επιτραπέζιου φωτιστικού σας.

Το απαλό μπεζ χρώμα του είναι ιδανικό καθώς ταιριάζει σε κάθε γωνιά, όποια κι αν είναι η χρωματική παλέτα που έχετε επιλέξει για το σαλόνι ή τον χώρο του γραφείου σας ενώ παράλληλα πρόκειται για ένα οικολογικό προϊόν που μπορεί να ανακυκλωθεί.

Η σειρά HÖNSNÄT με αξεσουάρ οργάνωσης γραφείου από σχηματοποιημένο χαρτοπολτό, βοηθά να δημιουργήσετε ένα τακτοποιημένο χώρο εργασίας, κοστίζει μόλις 7,99 ευρώ και όσον αφορά την καθαριότητά του, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ξεσκονίζεται με ένα πανί.

Δείτε το εδώ

SHARE