5 «κανόνες» για να μην είναι το σπίτι ποτέ ακατάστατο
Φωτογραφία: Shutterstock
05|11|2023 07:00
SHARE
ΙΚΕΑ

Το οικονομικό καλάθι των ΙΚΕΑ που θα οργανώσει το μικρό σαλόνι και θα απογειώσει το design -Πολύ στιλάτο


Αν ψάχνετε έναν έξυπνο τρόπο να αποθηκεύσετε πράγματα προσθέτοντας όμως και μια φινετσάτη διακοσμητική πινελιά στο σαλόνι σας, έχουμε τη λύση.

Ένα καλάθι από τα ΙΚΕΑ είναι η ιδανική επιλογή καθώς είναι χρηστικό, χωράει κάθε τι που δεν θέλετε να βρίσκεται εκτεθειμένο σε κοινή θέα, όπως φορτιστές, περιοδικά, τηλεκοντρόλ, ακόμη και παιδικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα είναι κομψό και ντελικάτο.

Η οργάνωση του χώρου είναι το Α και το Ω καθώς, ένα συγυρισμένο σπίτι είναι πάντοτε εύκολο να καθαριστεί αλλά και έτοιμο να δεχτεί καλεσμένους.

Όσο λιγότερα αντικείμενα υπάρχουν στο τραπεζάκι του σαλονιού, στα ράφια αλλά και στην τραπεζαρία, τόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή σας, όσον αφορά το ξεσκόνισμα και την τακτοποίηση ενώ παράλληλα, ο χώρος δείχνει πιο καθαρός.

Ένα καλάθι μπορεί να φανεί σωτήριο καθώς μπορείτε μέσα σε αυτό να βάζετε τα καθαρά σας κουβερλί και να το τοποθετήσετε στο πάτωμα, δίπλα από τον καναπέ.

Το οικονομικό καλάθι των ΙΚΕΑ που θα οργανώσει το μικρό σαλόνι και θα απογειώσει τη διακόσμησή του

Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε στο ράφι κάποιου επιδαπέδιου φωτιστικού δημιουργώντας έτσι μια στιλάτη σύνθεση.

Tο καλάθι που ανακαλύψαμε στα ΙΚΕΑ είναι οικονομικό, κοστίζει 22 ευρώ, έχει όλες τις παραπάνω χρήσεις, μπορεί να μπει σε κάθε γωνιά του σπιτιού και δίνει στιλ και άποψη στον χώρο.

Δείτε το εδώ

SHARE