Άποψη του χώρου
07|05|2021 11:46
SHARE
PRAGMATIC

Pragmatic: Ένας χώρος για τον χώρο σας


Το Pragmatic σας καλωσορίζει στον κόσμο της διακόσμησης και του creative lifestyle, με ξεχωριστές προτάσεις για κάθε σημείο του σπιτιού και της καθημερινότητάς σας.

Χάρη στα ιδιαίτερα είδη διακόσμησης και τα χρηστικά αντικείμενα που έχει στη συλλογή του, θα σας εμπνεύσει προσφέροντάς σας τις πιο δημιουργικές ιδέες για να διαμορφώσετε τον ιδανικό χώρο, όπως εσείς τον οραματίζεστε, ισορροπώντας το προσωπικό σας γούστο με τις διεθνείς προτάσεις στο χώρο του deco και των homewares.

Με επιτυχημένη online παρουσία, οι άνθρωποι πίσω από το Pragmatic, αποφάσισαν τον Δεκέμβριο του 2020 να φέρουν το brand ακόμη πιο κοντά στο κοινό. Πλέον, όλη η φιλοσοφία και η τεχνοτροπία τους για το interior & exterior design και την αισθητική, στεγάζεται σε ένα όμορφο, ζεστό κατάστημα στο Χαλάνδρι.

Διαθέτει πλούσια συλλογή.
Διαθέτει μια πλούσια συλλογή.

Σε έναν χώρο που παραπέμπει περισσότερο σε ένα cozy σπίτι, οι δημιουργοί του Pragmatic σας καλούν να απολαύσετε μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, επιλέγοντας είδη με την υπογραφή εταιρειών και σχεδιαστών που αγαπούν τα homewares και το lifestyle. Η πλούσια συλλογή περιλαμβάνει αντικείμενα διακόσμησης, poster, έπιπλα, μαξιλαράκια, βάζα, υφάσματα, χαλιά, φωτιστικά, tableware, αντικείμενα για το παιδικό δωμάτιο, παιχνίδια, αντικείμενα lifestyle, tech και outfit και σίγουρα μπορούν να αναδείξουν κάθε σημείο του σπιτιού.

Θα βρείτε πολλά brands διακόσμησης.
Θα βρείτε πολλά brands διακόσμησης.

Το Pragmatic, τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, φιλοξενεί μερικά από τα πιο γνωστά brands διακόσμησης όπως Lorena Canals, HKliving, MadamStoltz, House Doctor, Doiy Design, Octaevo, VanillaFly, Monbento, Papercollective, Mado, και πολλά άλλα, ενώ η λίστα συνεχώς μεγαλώνει.

Επιπλέον, η ομάδα deco παρέχει τη δυνατότητα custom προτάσεων για τον χώρο σας, με τη μορφή moodboards, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τι ταιριάζει στο ύφος και το στυλ που επιθυμείτε να δημιουργήσετε. Συζητήστε μαζί τους για αυτή την υπηρεσία και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

πολλά αξεσουάρ διακόσμησης.

Επισκεφτείτε το site, το Facebook και το Instagram του Pragmatic και το φυσικό κατάστημα Αριστοφάνους 17, 15234 Χαλάνδρι Αττικής, τηλ.: 210 6856322.

SHARE